Ki van itt?

Oldalainkat 495 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!0920 hirkep

A mai nap különleges számomra, hiszen ma lettem kereken 20 éves. Ennek alkalmából az oldalra jellemző fordított ajándékozási rendszert követve készültem nektek nem is egy, hanem két képregénnyel, vagyis mindkét X-emre jut egy-egy füzet.

Ki más is lehetne egy ilyen frissítés középpontjában, mint a kedvenc karakterem (és talán ti sem vetitek meg annyira), a nagyszájú zsoldos, Deadpool, aki utoljára a Heroes Reborn: Megmaradtak füzetben mellékszerepelt itt az oldalon, most pedig újra reflektorfénybe kerül. Az pedig már csak hab a szülinapi tortán, hogy az új megbízása nem egyéb, mint Megtorló elintézése. Vagyis a Marvel univerzum két gyilkológépe összecsap, azt pedig már képzelhetitek, hogy ebből mik sülnek ki. Főleg, ha egyikőjük közben folyamatosan poénkodik. Mindenesetre a szórakozás garantált, a két füzetben csak úgy repkednek a jó beszólások és/vagy filmes utalások.

A történet csak ebből a két részből áll, szóval teljes egészében olvashatjátok, nem kell várnotok a folytatásra. A honosítás az én munkám, és külön köszönet jár Predash barátomnak a képi előkészítésért és bubizásért.

Nem maradt más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak a Deadpool v3 54 és Deadpool v3 55. részéhez.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta