Ki van itt?

Oldalainkat 477 vendég és 0 tag böngészi

mk-raidenkano-2-hirSziasztok

Igencsak csonka lesz a szeptemberi Mortal-nap, mert az ilyenkor lehetséges négy fajta frissítésből mindössze kettőre futja csak most. De azok legalább a képregényes fajták. Ha már egy képregényes honosítóoldal lennénk vagy mi a szösz.
A meglehetősen érdekesen kiadott Harchullám-történetvonal negyedik része a soros e hónapban, ami a Raiden és Kano mini középső, vagyis második számát takarja. Ami egy eléggé nagy pofára eséssel indul. Szó szoros értelmében. Ugyanis ha valaki azt hitte, hogy Kano a zuhanásából az utolsó pillanatban megmenekül és nem ér földet, az nem tudja még, milyen eséseket élnek túl a Kiválasztottak a második trilógiában, pláne, miután bevezették ebben a játéksorozatban is a légi küzdelmet. És csak hogy jó legyen, plusz mivel muszáj volt a megközelítőleg három fajta akkori külső világi pályát minél kreatívabban felhasználni, az orgyilkos az Élő Erdőbe pottyan. Ahol aztán rátámad Reptile. Akinek szétrúgja a seggét. És ezzel egyben lassan ivójátékot lehet kezdeni: nem csak akkor kell ledönteni egyet, amikor Reptile azt mondja, hogy "esssszt nem teheted/lehet/szabad!", hanem akkor is, amikor valaki leveri.

A második fele a frissítésnek a múlt hónapban kirakott vegyes csíkok folytatása, amiben ismételten lesz nagyon sok minden, még Ctrl+Alt+Del-stripek is. Ráadásul az előző adaggal ellentétben ezek már olyanok, amiknek 90%-a nem volt kinn régen az YBK-n, szóval mondhatni, vadonatúj stripekkel frissülünk megint.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta