Ki van itt?

Oldalainkat 989 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-05-hirNos... amit ígértem, eljött. MOST tényleg belekezdünk a Macskanő v3-as sorozatba, abba a sorozatba, amit Brubaker első két éve alatt egyszerűen nem győztek agyondicsérni, és már most, az ötödik számból megsejthetitek, miért.
A széria gyakorlatilag egy noir, vagy hogy kicsit redundásan mondjuk, egy krimi noir. Selina egészen a negyvenes számokig nem fog semmiféle szuperhősködésbe kezdeni, helyette végigkísérhetjük majd azon az úton, ami során az egykori magánzó tolvajnőből Gotham leglepusztultabb, legkegyetlenebb, legmocskosabb és és legszívtelenebb negyedének, az East Endnek védelmezőjévé válik, hogy visszaadja a reményt azoknak az egyszerű embereknek, akik próbálják tisztes módon leélni az életüket Gotham gettójában.
A tisztes élethez persze illik tisztes módon felnevelni a gyermekeket is. Ám mit tehet egy szülő vagy bárki a keleti part egyik legszegényebb körzetében a drogmaffia ellenében? Különösen, ha azok nem vevőkként, hanem más fajta nyereségtermelőként tekintenek a helybéli kölykökre. Ráadásul egy szintén környékbelit bíznak meg azzal, hogy elvégezze ezt a munkát nekik.
Erre a kérdésre Selina próbál választ adni. A küzdelme viszont jóformán eleve halálra ítéltetett, hisz egy ember egymaga nem képes megváltani a társadalmat. Mégis, innentől kezdve jó húsz számon át elkísérhetjük ezt a bátor nőt, amint megpróbálkozik az elképzelhetetlennel és felveszi a küzdelmet azokkal az akadályokkal, melyek egy része bizony a város legendás védelmezőjének, Batmannek is túl soknak bizonyultak. És mindez itt kezdődik, eben az önmagában megálló felvezetésben, ahol végre visszatér Slam Bradley is. (Vagy ha csak a sorozatot nézem, akkor felbukkan... de mi már ugye megismertük őt korábban.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta