Ki van itt?

Oldalainkat 476 vendég és 0 tag böngészi

ascension 12 hirBár gondolom a hírképből már sejthető, de azért a biztonság kedvéért szövegesen is közlöm minden kedves olvasónkkal, hogy a mai napra tervezett frissítésünk anyagleadási határidő lekésése okán elmarad. Hogy mi lenne az... az most már lényegtelen. Mint oly gyakran az elmúlt pár évben, ezúttal is a CO-Mixről átvett Ascension: A mennybemenetel című sorozattal töltjük ki a megüresedett helyet.
Annyira nem volt régen az előző rész, de röviden felelevenítve annyi történt, hogy Grigorieff átvette az irányítást a dayakok felett és mindenféle misztikus és tudományos ismeretek és sci-fi hablaty segítségével szuperdayakok előállítását kezdte meg, hogy leigázza aztán velük a világot. Snitt.
Főhőseink pedig némi New Yorkban keringést, rengeteg kaszabolást és sok-sok mi a fene történt itt momentumot maguk mögött tudva eljutnak addig a pontig, hogy lassan neki kellene menni a főellenségnek. Amit igazából a történetben sok minden nem indokolna és kissé ad hoc is lesz a végén a nagy küzdelem, ám ennek oka van: miután ez a tizenkét füzet addigra ment már vagy két és fél éve, a Top Cow-nál valaki végül elérte, hogy David Finch átadja a sorozatot. Ami ugyan később se lett gyakoribb nagyon, de az alkotónak emiatt hamar le kellett csapnia a sztoriját. Szóval... íme a nagy finálé Andromeda, Lucien, Petra, Grigorieff, Hulk Hogan, Mr. T, Rocky Balboa, Törpapa, az FBI, CIA, NBA, NSA, ABC, KIA, OMG és WTF között.
A történetet, természetesen, továbbra is Kendra és Darkness segítségével hoztuk el nektek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta