Ki van itt?

Oldalainkat 487 vendég és 0 tag böngészi

fantom-vilag-korul-1-4-hirMa folytatódik Fantom világ körüli utazása. Ugyan nem nyolcvan nap alatt tesszük meg a távot, de annál több néznivalónk akad.
Ezúttal a skandináv kiadást mutatjuk be... na nem mintha nem olvastatok volna eddig is skandi történeteket, hisz a Fantom ezen részlegében van a legtöbb képregény. De ha már arra adtuk a fejünket, hogy áttekintjük a világban gyártott különböző Fantomokat, akkor szinte bűn lenne kihagyni a skandinávokat. Ők azok ugyanis, akik hosszú távon tudtak/tudnak sikeres sztorikat gyártani úgy, hogy a Falk által lefektetett alapokat mély tisztelettel kezelik, és az ő "univerzumában" próbálnak mozogni, legtöbbször csak kiegészítve az addigiakat, nem pedig felülírva, mint ahogy más országok tették. Éppen ezért sok sztorijuk legalább olyan népszerű, mint egy-egy Falk klasszikus, sőt!
Most egy krónikás sztorit olvashattok 1757-bõl, a 11. Fantom idejéből, aki Velencébe látogat, és szokás szerint veszélybe és ármányba keveredik. És ha már hősünk a lagúnák városában jár, egy csöppnyi romantika sem maradhat ki a kalandból... ekkor ismeri meg ugyanis a későbbi feleségét.
Reméljük a szereplők elnyerik a tetszéseteket, mert még több izgalmas történet szól róluk, amiket be fogunk mutatni nektek nemsoká. Dokumentáció ezúttal sem marad el, két oldalon foglaltam nektek össze, amit a skandináv kiadásról tudni lehet. Annyit mindenképp érdemes megemlíteni, hogy pár hete jött ki náluk a Fantomen #1500. száma, és ezen belül már közelednek a 900. saját történetükhöz, ami nem semmi teljesítmény. A Velencei fogoly írója Janne Lundström, rajzolója a veterán Jaime Vallvé. A fordításért és beírásért kit volt a felelős, aki nehéz munkával, svéd alapanyagból dolgozott nagyon ügyesen. Jó szórakozást, és várunk titeket a fórumon!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta