Ki van itt?

Oldalainkat 800 vendég és 0 tag böngészi

marvelous-land-of-oz-4-hirSziasztok!

A mai frissítésünk az Oz csodás földjének negyedik száma, melyben egy új szereplő mutatkozik be. Ő az, akit a képen láthattok. Az első magyar könyvben Elmés Futrinka lett a neve, ami bizonyos szempontból a nevéhez hasonló módon elmés... másrészt viszont az eredetije az, hogy Woogle-bug, ami egy teljes egészében kitalált név. Meg, hogy pontosak legyünk, Highly Magnifiedand Thoroughly Educated Woggle-Bug, amiről angolul tudóknak (meg szerintem másoknak is) hamar lejön, hogy az Elmés Futrinkánál egy picit hosszabb.
Szóval üdvözöljétek a Roppant Nagyított és Felettébb Művelt Vuglibogarat, Tip és már nem is olyan kicsi kompániájának legújabb tagját, aki a Bádog Favágóval együtt csatlakozik a Madárijesztőhöz, hogy visszaszerezzék a szalmaember trónját az azt elbitorló Zsombér tábornoktól. AKi szintén nincs már egyedül, és ez alatt nem a lányseregére gondolok. Felbukkan ugyanis Mombi, aki megmutatja nekünk és az utazóknak, hogy miért is zavarta őt annyi éven át, hogy nem lehetett hivatalosan is boszorkány.

És mellé egy kis plusz:
Egész hamar kikerült a júliusi amerikai képregény-eladási lista, cserébe viszont kihagytak belőle pár apróságot... kb. ami miatt az egésznek értelme volna. Így alkalmam nyílt szövegelni a vakvilágba egy csomót a Marvel nyári akciózásáról, amit a szokásos helyen megtalálhattok júliusi listaelemzés címszó alatt.
És még valami: Mortal-történet a héten nem lesz, csak következő kedden.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta