Ki van itt?

Oldalainkat 499 vendég és 1 tag böngészi

  • valaja

a-next-06-hirMa tovább folytatódnak az MC2-es univerzumbéli Föld leghatalmasabb hőseinek kalandjai, a Jövő Angyalai 6. számában.
Az Angyalok kipihenik eddigi fáradalmaikat, amikor hirtelen rajtuk üt egy rejtélyes idegen, kinek neve Argó! Nem, nem Árpa Attila filmjének megtestesülése, ez nem egy szörnyűséges horrorsorozat, hogy ilyesmikkel sokkoljunk bárkit. Hanem egy szupererővel bíró kölyök.
Miután kiderül, hogy a fiú csak a szuperhősökre jellemző módon akarta üdvözölni a csapatot, megkéri őket, hogy segítsenek megtalálni neki legalább tíz éve eltűnt apját, aki nem más, mint az egykori Bosszúangyal, a legendás Herkules! A csapat természetesen felajánlja a segítségét, bízva abban, hogy ha megtalálják a félistent, talán egy kis fény derül arra is, hogy mi történt az eredeti Angyalokkal, miért is oszlott fel a csapat.
A nyomok egy rejtélyes SHIELD létesítményhez, és a titokzatos, „Áru” kódnevű valamihez vezetnek, így hőseink egy kis csapata felkerekedik Argóval együtt, hogy utánajárjon ennek a titoknak.
Ha pedig titkokról van szó, a hazai csapat sem tétlenkedik! Fullánk már nagyon unja Szerver titkolózását, ezért kihasználja a lehetőséget, amit annak távolmaradása nyújt, és az apja, Martalóc, továbbá Karmazsin Átok segítségével elindul, hogy nyomára leljen a titokzatos hölgynek, akit Átok érzékel a kúriában. Útjuk nyomán egyre mélyebbre jutnak, de semmi nem készítheti fel őket arra, amit találnak...
A fordítás az én művem, a beírás pedig Genzo munkája. Az olvasás-értékelés-fórumozás szentháromság vezesse léptetek!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta