Ki van itt?

Oldalainkat 464 vendég és 0 tag böngészi

catwoman-v3-03-hirAz Ed Brubaker nevével fémjelzett Macskanő-éra Darwyn Cooke-kal közös négy részes felvezető történetének központi részében, ami amúgy a Macskanő v3 harmadik számával egyezik meg, Selina beleveti magát az East End-i prostikat gyilkoló rejtélyes alak ügyébe. Nem nagyon van más választása, hisz a kerület mocskos zsarui gyakorlatilag két szalmaszálat nem hajlandóak keresztbe tenni az ügyben addig, amíg a lányok rendesen fizetik nekik a jattot.
Selina azonban nem egy detektívalkat, sokkal inkább egy tolvaj. Mivel azonban nem rohanhat rögtön Batmanhez - a kapcsolatuk akkoriban leginkább a "kibogozhatatlan" szóval volt jellemezhető -, így azokkal a segítőkkel próbál boldogulni, akik vannak. Meg egy szőke parókával.
Igen, a képen Selina látható, akinél Cooke másodszorra mutatja meg, mennyire gyorsan lehet egy nőnek teljesen más külsőt kölcsönözni mindössze a frizurája megváltoztatásával (a férfi megfelelője az arcszőrzettel manipulálás, és igen, ez a valóságban is így működik,nem csak a rajzokon). Bár itt az első alkalom lesz, hisz a másik még egy darabig nem kerül ki az oldalra.
Mindegy.
A lényeg, hogy Selina, nem először karrierje során, álcához nyúl, hogy közelebb jusson a céljához. Mivel azonban a fedett zsaru szerepe eléggé idegen tőle, ez nem egészen úgy megy, ahogy ő elképzeli.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta