Ki van itt?

Oldalainkat 670 vendég és 1 tag böngészi

  • valaja

avengers 259 hirSziasztok!

Újabb fejezetéhez érkezett az Angyalok űrkalandja a Bosszú Angyalai 259. számában. Látszólag elpusztult a skrullok bázisa Csodakapitánnyal egyetemben (vagy főiskolában, kinek hogy tetszik ;) ) de mivel Nebula nagyon maximalista, ezért odapörköl nekik még egy antianyag torpedót, hogy még a hely emléke se maradjon meg, majd megy tovább az útjára.
Elég céltudatos a csaj, nemde?
Eközben a Földön Herkules segít Tűz Urának, hogy jóvátegye a korábbi számokban okozott károkat, és egy kis közmunkára kötelezi jóvátétel néven. Meg kell mondanom, hogy szerintem az ilyen segítőket imádná bármely ország kormányzata, bár gyanítom, hogy sok közalkalmazott lépne sztrájkba, mikor elvesztenék miatta az állásukat.
Közben persze Amerika Kapitány aggódik Csodakapitány miatt, hiszen már két hete hírét sem hallották, ráadásul a Menedék II is eltűnt. Szerencsére befut az adás, amit a csillogó Bosszúangyal küldött az előző részben, és amit csak késleltetni sikerült, de teljesen elnyomni nem. Így hát az Angyalok teljes harci készültségben és Tűz Urával kiegészülve elindulnak az Androméda galaxisba, hogy felkutassák hiányzó társukat.
Ott pedig belefutnak egy polgárháború kellős közepébe, amit Galactus pusztítása okozott, aki a skrull trónvilág felfalásával – amit magyarul egykor a Marvel Extrában vagy itt a HálóZsákon is olvashattatok – alaposan megkavarta a... az állóvizet, és most skrull küzd skrullal, miközben Nebula is igyekszik kihasítani magának egy jó darabot a koncból.
Így az Angyalok súlyos dilemma elé kerülnek: vajon beleszólhatnak-e egy másik galaxis dolgaiba, és létezhet-e akkora veszély, hogy szövetségre lépjenek a skrullokkal? De mi tudjuk, hogy a politika furcsa házasságokat szülhet, ezért hőseink meghozzák a döntést, és elindulnak, hogy szembenézzenek Nebulával...
A történetet a szokásos két csillagközi kalandor, Hopkin és én hoztuk el nektek, minket lehet éltetni vagy megkínálni egy jó adag lézersugárral a szokásos módokon.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta