Ki van itt?

Oldalainkat 954 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

asm-074Sziasztok!

Ha már egyszer múlt csütörtökön megbomlott az univerzum rendje, a téridőszövedék, és ami még annál is fontosabb: a frissítési rendünk, hát akkor itt már nem állunk meg. Az alapvetően Marvel-mentes szerdára most bizony egy Marvel-képregényt rakunk, mégpedig annak köszönhetően, hogy kimre elkészült a következő klasszikus Pókemberrel, a Csodálatos Pókember 74. számával.
Mármint az amerikai Amazing Spider-Man 74. füzete magyar változatának beírásával. Aminek a címét általában úgy fordítjuk, ahogy a megboldogult magyar kiadásét is.
A foxos rajzfilm ismerőinek eléggé ismerős lehet a mostani történetszál, hisz Ezüstsörény kalandjait a titokzatos kőtáblával többé-kevésbé elég hűen vitték át abba a sorozatba (na jó, ha még jól rémlik, Hústorony Marko helyett ott a Skorpió volt a maffiavezér verőembere, meg mintha a Vészmanó is kavart volna valamit). Így a mostani rész záróoldala nem lesz igazán meglepő, de nagyon a következő számé sem. Akik meg esetleg nem látták azt a sorozatot (mert nem volt a Fox Kids vagy később a Jet-X fogható náluk, amin megközelítőleg tizenhétszer ismételték meg), azoknak legyen elég annyi, hogy a mai epizódban Connors doki megfeszített munkával nekiesik a kőtábla lefordításának, miközben egy ideges maffiavezér vénember és egy hasonlóan ideges, másfél mázsás gorilla áll mögötte és próbálja sürgetni. A címszereplőnk meg jó szokásához híven átaggódja az egész füzetet - jelentkezzen, akit ez meglep - és némi önmarcangolás után úgy dönt, mégis akcióba lendül - jelentkezzen, akit ez meglep.
Ja, és ha esetleg valaki nem érezné a történetből, hogy a sztori megírásakor már expresszsebességgel közeledtek a hetvenes évek, az vessen egy pillantást Harry Osborn új fizimiskájára.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta