Ki van itt?

Oldalainkat 1341 vendég és 1 tag böngészi

  • zsirsertes

mortal-kombat-battlewave-2-hirMai Mortal-napunkon folytatjuk a Malibu-féle képregénysorozat utolsó felvonásának gerincsorozatát, avagy bemutatjuk a Harcullám második számát!
A mostani részben annyi keménykedés és tesztoszteron van, hogy már az olvasása is felér önmagában egy intenzívebb hormonkezeléssel. Kezdetnek rögtön mindjárt általános összetűzéseknek lehetünk szemtanúi a Shao Kahn elleni puccsot tervező csapaton belül. Az uralkodónak jóformán értesülnie se kell az ellene szőtt tervekről, mert a kiagyalói elintézik egymást helyette. Persze egy olyan bandában, akik jó ötletnek tartják az ebben a világban is nem kicsit zakkant Baraka felvételét önmaguk közé, nem kell csodálkozni, ha hamar kitör a haddelhadd. És ezen még az se segít, ha a sorozat legszánalmasabb karaktere, Reptile, önként felajánlja a hátsóját nekik szétrúgásra.
Ám ami igazán nagyszerű lesz ebben a számban, az egy új, a sorozathoz kitalált karakter felbukkanása. A mérhetetlenül unalmas és röhejes kínai ikerpárral ellentétben mostani szereplőnk akkora arc, hogy egyszerűen nem lehet nem imádni. A neve Bo, foglalkozása testőr és hivatásos seggszétrúgó. Aki annyira halál lazán nekimegy egy vele két karnyi és másfél mázsányi előnyben lévő ellenfélnek, hogy azt öröm nézni.

A havi Mortal-strip részlegben ismételten újrafelhasznált csíkok jönnek. Sőt, most kerülnek ki azok, amik legelőször jelentek meg anno az YBK-n. Egy roppant vegyes gyűjteményről van szó, ami 1-3 oldalas kis szösszeneteket gyűjt egybe. És ez még csak az első fele, mert jövő hónapban jön majd még egy ilyen. mk-dotr-11-hirAztán pedig nekikezdünk a legnagyobb képregénycsík-sorozatba, ami még az Ogmorthnál is nagyobb, és véleményem szerint humorosabb lesz.

A Shaolin Monks negyedszázadik részében közben elérkezünk a végső megmérettetéshez, a játék Final Fantasyre hasonlóan maratoni bossfightjának utolsó harmadához, Shao Kahnhoz. vagyis egyelőre felvezetjük kicsit azt a harcot, hogy aztán a történet utolsó előtti epizódjában megnézzük, hogyan boldogul a két szerzetes ebben a játékban a Külső Világ császára ellen.

És most az animációs sorozat sem maradhat el. Tizenegyedik részénél tart a Birodalom védelmezői, és a mostani epizódban is megint a Fekete Sárkány és Kano kavarja a dolgokat. Ezúttal New York egyik elhagyatott részén, a metróban vernek tanyát, hogy onnan készítsék elő legújabb ördögi tervüket. És azt természetesen csak a Kiválasztottak akadályozhatják meg, ám ők se érnének sokat egy új segítő nélkül.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta