Ki van itt?

Oldalainkat 1267 vendég és 0 tag böngészi

fevre-dream-07-hirSziasztok!

Immár több mint féléve, hogy belevágtunk a George R. R. Martin Lázálom című regényének képregényadaptációjába, melynek végkifejlete - most hogy már túl vagyunk a történet felén - rohamosan közeleg, s a ma kikerülő hetedik fejezettel újabb lépést teszünk a befejezés felé.

A Joshua York álmainak betetőzését jelentő vacsora tragédiába torkollot. A vendégségbe hívott vámpírok Vérmestere, Damon Julian kimutatta az agyara fehérét, és egy hirtelen húzással a maga előnyére fordította a helyzetet: akarat párbajra kényszerítette a házigazdát, s miután legyőzte, elragadta mindenét. Abner Marsh kapitánynak, a Lázálom társtulajdonosának sikerült kereket oldania a fedélzetről, hogy másnap a bosszúvágytól fűtött kapitány hűséges emberei élén véres elégtételt vegyen a vérfürdőbe fulladt lakoma díszvendégén, ám a terve csődöt mondott, s már csak egyet tehet: fut az életéért. A vérivók vezére könyörtelen megtorlásba kezd, így néhány mellékszereplő is meglehetősen szomorú sorsra jut...

A magyar változatot ezúttal is én készítettem, míg a borítók, mint eddig is számos alakolommal beigli69 keze munkáját dícsérik. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta