Ki van itt?

Oldalainkat 1368 vendég és 0 tag böngészi

logan-vs-wolverine-hirA mai Fantom-frissítés, ahogy az látható, elmarad. Az okokat illetően majd Michót tessék kérdezni. És igen, a késés is emiatt volt most. Bár még jó, hogy mindössze egy órával megúsztuk.
Addig is Vándorló Szellem helyett egy meglehetősen különleges képregény kerül ki.

Pár héttel ezelőtt zozit felkereste egy amatőr(?) rajzoló, aki itt (is) yozsoo nicknév alatt ismeretes, hogy készített egy fanképregényt az egyik legismertebb és jelenleg is legnagyobb népszerűségnek örvendő Marvel-karakterről, Rozsomákról. És mivel most lehetőség nyílt a kirakására és nem kellett ezt is legalább négy-öt hónapra feltartani a sűrű és előre elkészített frissítési rendünk miatt, így... nos, szeretettel mutatjuk be nektek már most a Logan Rozsomák ellen címet kapott, egy oldal híján egy normál képregényfüzet hosszúságú történetet Joseph G. Bakos tollából, ecsetjéből és PhotoShop-rétegeiből.
A történet engem némileg az X-Force 2009-es évszámára emlékeztet, ugyanis jórészt ez is egyetlen küzdelemről szól, mégpedig egy Rozsomák kontra nindzsák bunyóról. Csak itt nem a Kéz az ellenség. És itt tényleg látszik, hogy Japánban vagyunk. Az apropót egy manapság már ritkán említett szereplő, Logan Japánban örökbe fogadott lánya, Akikó adja. Meg persze a nindzsák.
A sztori eredetileg angol nyelven készült, ám a szerző elkészítette a magyar nyelvű kiadást is, amit utólagos engedelmével (vagy nem, de most már mindegy) rendbe szedtem tipográfiailag, plusz az angolul maradt cím is lecserélődött egy magyarra. Hihetetlen, mennyivel könnyebb úgy dolgozni, ha megvan az eredeti kép és nem kell retusálgatni a feliratokat.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta