Ki van itt?

Oldalainkat 1014 vendég és 1 tag böngészi

  • csbernath

buck-rogers-03-hirSziasztok!

Buck Rogers kalandjai folytatódnak! Most jó lenne a harmincas évek ponyváinak hangulatában reklámozni a füzetet, de nincs ihletem ahhoz, hogy elálljak egy olyan stílusú szöveggel. Így maradunk az egyszerűbb megoldásnál.
A sorozat leghosszabb, egyben indítótörténetének harmadik részében hőseink - név szerint Buck Rogers és Wilma Deering - cseberből vederben találják magukat. A Falka hajójáról ugyan megmenekültek két ósdi szkafandernek és egy még úgy-ahogy működő hátirakétának hála, viszont egyrészt a Falka továbbra is mögöttük lohol (szó szerint), másrészt meg a Marsra vetődnek, ami nem éppen a leglakályosabb és legnépesebb emberi település a Naprendszerben. Még a távoli jövőben sem.

És mellé!
Az ICv2 eléggé megcsúszott, aminek következtében én is. Igen, másra fogom, de mivel most először nem az én feledékenységem vagy lustaságom miatt úszik két héttel a képregényes eladási lista feletti morgolódásom, így kicsit jól esik végre nem szégyellnem magam emiatt. A lényeg, hogy ez a cikk is elérhető. És kis szerencsével nem marad nagyon soká el a világuraló zsarnokoknak szóló tanácssorkvartett harmadik része sem.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta