Ki van itt?

Oldalainkat 976 vendég és 1 tag böngészi

  • csbernath

spider-girl-58-hirA Kígyó évének elkeresztelt házi gyártású Póklány-kötetünk Kígyó éve című történetének előző számában sok minden történt, de azok közül egyiknek se volt vajmi köze a címhez, ami egy Szet, a kígyóisten és az ő kirekesztő követői ellen vívott elkeseredett harcot hivatott jelenteni. Helyette May egy látszólag békés kirándulás helyett egy olyan párhuzamos világban találta magát, ahol a helybéli Fantasztikus Ötös gonoszabb, mint a Teletubbies kiötlői, ráadásul a megátalkodott mániákuscsapat tagja Peter parker ottani énje is. Ami természetesen kicsit sokkolóan hat kedvenc hálószövőnkre.
De annyira azért nem, hogy ne keveredjen ki ebből a bajból is. Sőt, menet közben kiszabadít még egy legendás hőst is, akinek a kiléte most vagy spoileres az A-Nextre nézve, vagy nem. Majd Farek megmondja. Habár akármi legyen a válasza, itt akkor is ki fog derülni, kiről van szó.
Majd, miután mindent szépen és jól elrendeztünk, ideje, hogy visszatérjünk a címhez is. Hogy lássátok, nem viccelek, a hírkép is Szetet ábrázolja,vagyis igenis szerepel a mostani füzetben. És mellé még kieszel egy olyan tervet is, amivel az egy csapásra ütött legyek rekordjára is törhet. Már persze csak akkor, ha egy bizonyos falmászó keresztbe nem tesz neki.

Plusz!
Kedd van, vagyis újabb Mortal-epizód. A szöveges fajta. A Shaolin Monks sztorijának huszonnegyedik részében folytatódik a maratoni bossfight. Ezúttal az MKII kisfőnöke, Kintaro kerül sorra, aki ebben a játékban pár kategóriával könnyebb és szétszedhetőbb ellenfélnek bizonyul, mint anno az eredeti felbukkanásakor. Ennek ellenére persze itt is sokat kell majd rohangálni hőseinknek.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta