Ki van itt?

Oldalainkat 1165 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

mouse-guard-v1-3-hirSziasztok!

Őszinte leszek, ha nem lenne ott a tagok számára látható szerkesztőfelületi gombon egy cikk készítési ideje, azt kellene mondanom, hogy fogalmam sincs, mikor frissült utoljára, vagyis a második részével az Egér Gárda címet viselő, Eisner-díjas minisorozat nálunk. Így viszont sajna láttam, hogy immár több, mint egy teljes éve, hogy várni kellett a folytatására.
Ekkora lyuk két rész között a jelenlegi történet során már nem lesz. Ebben biztosak lehettek.
Nagyon sok idő telt el, és valószínűleg sokan már nem is emlékeznek, miről szól ez a sorozat. Nagyon röviden arról, hogy az egerek egy saját kis társadalmat hoztak létre egy szép nagy erdőségben. Ennek a társadalomnak a félhivatalos katonai, de inkább egyfajta általános őrzői feladattal megbízott csoportjának, a Gárdának pillantunk bele az életébe egy egyszerűen induló, ámde egyre szövevényesebbé váló történet keretében. A sztori a meseszerűsége ellenére meglepően földhözragadt és mindenkit megszólító, igazi korhatár nélküli (alsó és felső szinten is) kaland, szóval akinek eddig valamiért kimaradt volna, annak itt a lehetőség, hogy pótolja. Mivel nem szövegorientált (vannak olyan füzetek, amiknek a felében összesen van vagy tíz mondat), így még az első két rész átfutása sem telhet sok időbe... kivéve persze, ha az ember belefeledkezik a páratlan képekbe.
Az új szám történetéről tényleg csak dióhéjban:
Mialatt Sadie Lakatrévbe igyekszik, hogy figyelmeztesse a Gárdát az árulóra a soraikban, Kenzie, Szász és Lieam is folytatja a nyomozását a titokzatos egér után. Kéregkõbe érve azonban csalódottan kell szembesülniük azzal, hogy látszólag senki sem tud, de az is lehet, hogy nem akar segíteni nekik. Kenzie-nek azonban akad egy ötlete, aminek segítségével Lieam ijesztõ felfedezést tesz, de már nem marad ideje figyelmeztetni a társait...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta