Ki van itt?

Oldalainkat 465 vendég és 0 tag böngészi

annihilation-conquest-2-hirÚjabb vasárnap, újabb alkalom, hogy mindenki megszokja az új rotációt, ami erre a napra esik. Bár a földhözragadt és teljesen noiros Macskanő v3 mellé elég furán fest az eseménydús, meglehetősen színkavalkádos űropera, sajna néha fura párosításokat szül a szükség és a szűkös naptár.
Egy hónapja lassan, hogy belekezdtünk a Megsemmisülés: A hódítás című eseménysorozat gerincét képező és azonos című minibe. Bár továbbra is a Nova v4-gyel együtt fog menni, szóval kétheti vagy sem, ugyanúgy havisorozatnak minősíthető, ennek semmi köze ahhoz, hogy mi szerepel benne. Csak jól el lehetett húzni a bevezetőt.
A régi Annihilationnel ellentétben, ahol a felvezető minik szálai rögtön egybefutottak és végig jóformán egy szálon vittük a cselekményt, itt gyakorlatilag a végjátékig külön-külön fogjuk követni a három csapat kalandjait. Mivel továbbra is 22 oldalas képregényfüzetekről beszélünk, ez az epizodikusság azzal a hátulütővel fog járni, hogy a sztori előrehaladása elég lassúnak tűnik majd. Még annak ellenére is, hogy az Abnett-Lanning duó minden egyes füzetben legalább egy csapatra jobban oda fog koncentrálni és ezáltal fenn tudják mart tartani a pörgősség érzetét.
A mostani füzetünk fókusza Phyla-Vellen, Holdsárkányon és Adam Warlockon van, akik az Evolúció Nagymesterétől próbálják kitalálni, hogy mi legyen. Az Evolúció Nagymestere viszont szokásához híven nem igazán mutatkozik valami aktívnak egy olyan ügyben, ami egyelőre nincs rá közvetlen hatással. Ám amikor Ultron hozzá is bekopog, az már igencsak elgondolkoztatja őt a döntésével kapcsolatban...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta