Ki van itt?

Oldalainkat 989 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

x-files-38-hirFogadjátok szeretettel az X-akták sorozat 38. epizódját, amellyel sajnos megkezdődött a visszaszámlálás. Már csak három rész van hátra.
A történetről: Állatkerti delfinek az Egyesült Államok területén több helyen is rátámadnak az idomárjaikra. Mivel nincs semmi nyom, természetesen a természetfeletti nyomokat is követő Mulderre esik a választás, hogy kolléganője segítségével kivizsgálja az ügyet. Mivel a nyomozás nem halad, segítséget kér a Magányos Harcosoktól, akik - mint mindig - kormány összeesküvést sejtenek a dolgok mögött. Lehet, hogy nem is járnak messze az igazságtól... bár az odaát van.

Recsi hírét pár dologgal kiegészíteném (bocs, Recsi). Először is, a tegnapi ígéretnek megfelelően ma jelenik meg a Shaolin Monks történetének 21. fejezete.
A másik egy szolgálati közlemény. Sajna kis aggodalomra ad okot, hogy két hét alatt senki se jelezte felénk/felém, hogy se az ígért Mellétrafált nem indult el normálisan, se a Mi a kacsa nem folytatódott 15-e óta a Napi képregényekben. Most már mindkét sorozat normálisan elérhető, az eddig kimaradt csíkokkal együtt. Elnézést azoktól, akiknek ez kellemetlenséget okozott, ez most teljes mértékben az én feledékenységem miatt történt. - talgaby

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta