Ki van itt?

Oldalainkat 1852 vendég és 0 tag böngészi

bunbocsanat 00Azok a nyomozók, akik a munkájuk során nagy mentális terhelés alatt állnak, mert például gyerekgyilkosságok és -erőszakolások ügyében nyomoznak, a valóságban nem szoktak folyamatosan ezzel foglalkozni. Mivel szörnyű dolgokat látnak, gyakran cserélik őket, nehogy összeroppanjanak idegileg.

A most induló Bűnbocsánat című minisorozat világában némelyek szupererőt birtokolnak, azonban ők olyan ritkák, hogy a rendőrség nem engedheti meg magának, hogy az emberefelettijei ne legyenek folyamatosan ott, ahol a legnagyobb szükség van rájuk. A képregényben az író, Christos Gage azt járja körbe, hogy mi történne, ha a rendőrök túl sokáig végeznék a fent említett munkát, minek hatására mentálisan és érzelmileg instabillá válnának.

John Dusk nyomozó (akinek egyébként beszélő neve van, a dusk ugyanis magyarul alkonyt jelent) szuperképessége a Zöld Lámpásokéhoz hasonló, különböző alakú "tömör energiatereket" tud létrehozni. Miután folyamatosan pszichopatákat kap el, és azt látja, hogy előbb-utóbb úgyis szabadlábra kerülnek, és ott folytatják a gyilkolást és emberkínzást, ahol abbahagyták, úgy dönt, az ilyenek nem érdemlik meg az életet.

A sorozat nulladik száma, amit én fordítottam és Predash írt be, ebből a történetből nyújt ízelítőt.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta