Ki van itt?

Oldalainkat 989 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

mk-raidenkano-1-hirSziasztok!

Havi Mortal-napunk fő frissítésében elkezdődik az a kis játék, melyet úgy is hívhatnánk, mi a ráké' nem lehet folytatni a Harchullám nevet kapott történetszálban a Harchullám címet viselő minisorozatot? Ugyanis a hat részes központi cselekményszál közel egy éven fog itt menni nálunk a havi rendszeresség mellett. Ahogy a Vér és mennydörgést a Goro-mini, ezt egy másik karakterközpontú három részes szakítja majd meg folyton. A Raiden és Kano címet viselő szériáról van szó, amelynek az első száma ma kerül terítékre. És aminek a címlapján Rayden és Kano szerepel, de ez senkit se zavarjon. (Nemes egyszerűséggel nem volt energiám teljesen átalakítani a címlapok harmadát egyetlen betű miatt, ami a kiejtést nem zavarja... meg idehaza is sokan a korai amerikai változatot ismerik.)
A sorozat alapvetően a már ismert furcsa pár alapklisével dolgozik, bizonyos szempontokból lehet akár a Marvel Kábel és Deadpool címet viselő ongoingjához is hasonlítani. Itt is adva lesz egy isteni hatalommal bíró lény, aki jobbá szeretné tenni a világot (és a Külső Világot), amihez igénybe veszi egy amorális bűnöző segítségét. És az igénybe veszi alatt most a sorozatban Raidentől megszokott finom diplomatikus eszközöket értjük.
Ja, és igen. A füzetben humanoid lények szerepelnek és Raiden két - nagyon kilencvenes évekbeli nevezésű - segítője a sztori szerint két vonzó nő. Csak Kiki Chansamone továbbra is alkalmatlan rajzolónak. Rossz hír, hogy ez a mini viszont az övé. Jó, hogy a fő szériába most nem fog belekontárkodni.

A képregénycsíkos részlegben most szép lassan kezdünk elköszönni ]{ombattől, akinek gyakorlatilag az összes jobb és lefordítható, 2009-ig megjelent történetét sikerült már kirakni ide, és áttérünk a Mortal Kombat Pavilon többi alkotójára, akik közül, higgyétek el, nem volt egyszerű összevadászni egy jobb adagot anélkül, hogy az egész humorrészlegre ne kelljen egy 18-as karikát tennem.
Mai új alkotónk nickneve Bev, aki a Scorpi és Subby nevű kis mini-stripsorozatot alkotta. Az eddigiekkel ellentétben ez teljesen saját rajzolású, és egy eléggé fura környezetbe helyezi hőseinket: egy külvárosi lakóközösségbe.

És végül - igen, az animációs most is elmarad, próbálom év végére időzíteni a fináléját - a Shaolin Monks 20. epizódja jön most soron, ami az öntödébe kalauzol minket. A pályaleírás itt radikálisan el fog térni a játékban tapasztalttól, lévén, hogy ott gyakorlatilag kétszer végig kell menni az egészen, én viszont jó pár átalakítással kimagyaráztam egy lineáris sztorival. Valószínűleg ez a legunalmasabb rész mind közül, de most már lassan közeleg a nagy lezárás is. (Szó szerint nagy, négy héten át fog menni.)

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta