Ki van itt?

Oldalainkat 1471 vendég és 1 tag böngészi

  • iskander

catwoman-v1-2-hirA mai hírünk három részből tevődik össze, nem is húzom a bevezetőt.

A képregény:
A most már hivatalosan is gothami csajsorozatos hétfői részleg mai darabja a '89-es Macskanő-mini második száma, amelyben Selina igen expeditíven pontot tesz a kerítőjével, Stannel való kapcsolatának végére. Kicsit talán túl hatékonyan is. A könnyed elválással kialakuló zajra ugyanis betoppan egy apáca, akiről igen hamar kiderül, hogy nem más, mint Selina húga, akivel már évek óta nem látták egymást. A találkozó mindkettejük számára sokkoló, különösen Maggie számára, aki másnap rögtön hozzá is lát, hogy körbekérdezősködjön a gyorsan köddé váló nővére felől. Ami az East Enden, Gotham leglecsúszottabb gettójában közel sem egy életbiztosítás egy magányos nő számára...

A közlemény:
Habár rég véget ért a HálóZsák 2011-es kvízjátéka, még mindig adósok vagyunk az eredményhirdetéssel. Ezt most bepótoljuk.

I. hely: Krizli 103,5 ponttal
II. hely: rico74 84,5 ponttal
III. hely: FZoli 70 ponttal

Mivel összesen a bónusz kérdéssel bepróbálkozókkal együtt nem volt tíz résztvevő a kb. 3-4e visszatérő olvasónkból, így sorsolás nem volt, és a nyereményalapnak is csak a fele került kiosztásra, igaz, ennek hála a nyertesek némi beleszólással bírhattak abba, mit kapjanak tőlünk. Ennek eredményeként a következő csomagok álltak össze:

1. díj:
Új Bosszú Angyalai: Őrszem kötet
Egy Secret Invasion- és egy New Avengers-füzet
What If v1 #52 füzet
Avengers: Celestial Quest #4 és Avengers v3 #16 füzetek

2. díj:
Újvilág X-Men: Új mutánsok kötet
Red Sonja Goes East one-shot
Piramisfej-gyűjtemény a Kingpintől

3. díj:
Chickenhare GN
Pókfej-lexikon
Witchblade/Devi one-shot

Különdíj a bónuszkérdés megfejtéséért Peti nicknevű felhasználónknak:
Black Widow v1 #1-3 teljes minisorozat

És mindezeken felül mindenki, aki részt vett a kvízen (akár csak azzal, hogy megpróbált válaszolni a bónusz kérdésre) kapott egy exkluzív honosított képregényt, a Batman: Whatever Happened to the Caped Crusader magyar változatát.

A bejelentés:
Az előző bekezdés utolsó mondatából talán már sejthető, mi jön most. A múlt pénteki megjelenés az volt, aminek sokan hitték: egy április elsejei tréfa. És az is marad. A teljes képregénnyel azokat jutalmaztuk, akik szántak egy kis időt a kvízünkre (és szó szerint kicsit gondolok, volt, aki egyetlen egypontosra küldött választ, de attól még érvényes résztvevő volt), és ez azt jelenti, hogy tényleg csak ők részesülnek belőle. Vagyis ez a történet sajna valószínűleg sohasem fog kikerülni a HálóZsák letölthető képregényei közé.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta