Ki van itt?

Oldalainkat 1351 vendég és 0 tag böngészi

aprilis-1-hirSziasztok!

Habár most a Bosszúangyaloknak kellene jönniük, sajnos kisebb technikai zűrök miatt a mai felbukkanásuk elmarad. Az Avengers-rajongóknak(=/= avengersfan) nem kell azonban aggódniuk, a hátráltatás csak átmeneti. Helyette viszont a hétvége kvázi első napját kihasználva bevetjük az egyik nagyobb tartalékunkat, egy nem mindennapi történetet.
Akik szokták böngészni a külföldi képregényes hírportálokat, talán még emlékezhetnek rá, hogy nem sokkal a Batman: R.I.P. címet viselő esemény után a DC-nek sikerült megnyernie az egyik legsikeresebb kortárs regény- és képregényírót, egykori kiemelkedő alkalmazottjukat, Neil Gaimant, hogy írjon egy kétrészes Batman-sztorit, egy történetet, ami lezár minden Batman-történetet. Habár a munka lassan haladt (közel fél évig kellett várni, míg mindkét rész megjelent, hiába szerepel a borítójukon azonos dátum), az eredmény nem hagyott semmi kivetnivalót magában. Bizony, a "második Whatever..."-ről, a Whatever Happened to the Caped Crusaderről, magyar keresztségben a Mi történhetett a Köpenyes Igazságosztó című sztoriról van most szó, melynek e jeles napon ti is megismerhetitek a magyar változatát. A történetet, amiben tanúi lehetünk Batman halálának... vagyis inkább Batman halálainak. Gaimannek hála tehetünk egy kirándulást a karakter múltjában, jelenében és talán jövőjében, belepillanthatunk Bruce Wayne és Batman gondolatvilágába és életének mozgatórugói mögé a különböző korszakokon át Bill Fingertől Neal Adamsen és Frank Milleren át egészen Grant Morrisonig. És mindezt Andy Kubert meseszép rajzainak segítségével.

És még egy gyors szolgálati közlemény: habár hivatalosan félévente van az általános frissítés, nemrég időt szakítottunk rá, hogy kicsit kitakarítsuk a foglalási listánkat - egyszerűen csak azzal az indokkal, hogy itt, az oldal szintjén lehetne ezt akár negyedévente is végrehajtani. Szóval ha valakit érdekel, hogy milyen képregényekre lehet számítani tőlünk, az nyugodtan böngéssze át, hátha egyszer csak ott találja valamelyik kedvencét is.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta