Ki van itt?

Oldalainkat 150 vendég és 0 tag böngészi

rogue-v1-4hirVadóc legelső önálló címének negyedik, vagyis befejező részében nem csak Vadóc és Bella Donna viaskodására teszünk pontot... vagy Bella Donna és Gambit vitájára... vagy Candra kis játékainak... szóval a lényeg, hogy ebben a füzetben a várt és az előző rész borítóján is beígért csajbunyón kívül akadnak olyan szálak, amik végül elvarrásra kerülnek.
Ilyen például Cody Robbins kérdése. Habár Chris Claremont valószínűleg anno teljesen másképp képzelte el a fiú sorsának alakulását, négy évvel a távozása után az általa teremtett - és egyik kedvenc - karaktere története annyira eltávolodott attól, amit ő jelölt volna ki a számára, hogy ideje lett lezárni vele egy korszakot, egy korszakot, ami gyakorlatilag azóta tartott, hogy a déli virágszál az X-ekhez csatlakozott. Ideje, hogy Vadóccal együtt mi is búcsút vegyünk Codytól és hagyjuk, hogy Vadóc története egy új szakaszba lépjen (ezután kezdett el igazán kibontakozni a híres Vadóc-Gambit szerelmi történet, hogy aztán az egyik legváltozékonyabb romantikus hullámvasúttá váljon az amúgy is szappanoperákat megszégyenítő kapcsolati rendszerű X-Men életében, és ami még most, 2011-ben is ott tart, hogy még mindig nem igazán sikerült eldönteniük, hogy miként áll ez a két karakter egymáshoz).
Azt meg, hogy az elvileg 14 éves Codyt a néhai Mike Wieringo kb. nyolcévesnek ábrázolja, tudjuk be annak, hogy 2009-ig Vadóc eredetét nem igazán vésték minden szempontból kőbe (ekkoriban még pl. olyan 11-12 évesen került Rejtélyhez, később alakult ki, hogy Raven 5-6 éves korában talált rá és fogadta örökbe).

És a füzet mellé némi plusz:
A hónapban a Diamond elég hamar megjelentette az előző havi eladások összesítőit, ám ilyen-olyan okok miatt a róla szóló cikk megjelenése folyamatosan késett vagy csúszott vagy mindkettő (amennyiben rokon értelműnek vesszük ezt a két szót). Ma viszont végre tényleg kikerül, bár sok jó hír nem lesz benne. Sőt, igazság szerint eléggé baljós képet fest előre, bár még mindig kétséges, hogy a februári lista által mutatott állapotok mennyire tükrözik a valóságot.

És...
Bár megint majdnem sikerült megfeledkezni róla, de most nem marad el a Mortal-történet frissítése sem. A Shaolin Monks sztorijának ötödik epizódja a játék első pályájával, Tsung szigetével foglalkozik. Továbbra sem végigjátszásról van szó (bár abból, onnan is egy egész korrekt ko-op videóból készült), így előfordulhatnak benne olyan elemek is, amik a játékban nagyon nem úgy voltak, de szükséges volt a koherencia végett kicsit átalakítani (aki végigtolta, annak a hidas résznél lehet ez különösen feltűnő).

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta