Ki van itt?

Oldalainkat 405 vendég és 0 tag böngészi

sentry-the-decisionA Marvel-univerzum két részre szakadt. Miután az Új Harcosok egy balul sikerült akciója miatt több százan meghaltak, többek között 60 gyerek, a kormány úgy dönt, hogy a maszkos igazságosztók ellenőrizetlen, felsőbb irányítás nélküli világának ezennel vége. Meghozzák a regisztrációs törvényt, mely az emberfeletti erővel rendelkezőket arra kötelezi, hogy adják a kormány tudtára pontos erejüket és személyazonosságukat.

A törvénynek akadnak támogatói és ellenzői is, a viták végül polgárháborúba torkollanak. Az előbbi tábor vezetője Vasember, az utóbbié Amerika Kapitány. Te kinek az oldalán állsz?

Akik figyelemmel követik a magyar képregényes megjelenéseket, tudják, hogy a Polgáháború első kötetét ma, a képregénybörzére jelenteti meg a Kingpin kiadó. Mi egy ehhez kapcsolódó rövid kis történetet szeretnénk megismertetni veletek, melynek címe Őrszem - A döntés.

Eredetileg a Civil War - The return című kiadványban jelent meg, onnan ez a második történet. Röviden összefoglalva arról szól, hogy a HálóZsákon régen látott Őrszem hogyan dönt a regisztrálással kapcsolatban, kormánypárti lesz-e vagy lázadó.

A képregényt én fordítottam le, a beírás Genzo munkája, Galen pedig egy borítóval segített ki bennünket. Ennek érdekessége, hogy egy nem hivatalos alkotás, nyomtatásban sosem jelent meg. A szerzője egy francia tervező, aki Gary néven alkot. Erre találjátok a blogját, ahol rengeteg gyönyörű képet láthattok még, itt például a borító pár másik változatát.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta