Ki van itt?

Oldalainkat 354 vendég és 0 tag böngészi

avengers_255A Vízió jelentette veszélynek vége, de az utórezgésekkel még foglalkozni kell, ráadásul új kaland is indul az Angyalok 255-ös számában.

Vízió akciója nem maradt észrevétlenül kormányzati körökben sem, így azonnali magyarázatot követelnek az Angyaloktól. A felelősséget vállaló Vízió készen áll szembenézni velük, hogy megóvja az Angyalokat a további gondoktól, így elindul Washingtonba, egy meghallgatásra. Mindeközben bejelentkezik Csodakapitány, akit Vízió pár résszel korábban a világegyetem túlsó felére küldött, hogy ne veszélyeztesse a terveit. Thanos egykori hajója elhagyatott, és a jó Kapitány nem örül, amikor megtudja, hogy szellemeket hajkurászott Vízió parancsára. Viszont hirtelen társaságot kap egy igen gyanús csapat képében, akiknek megvannak a hátsó szándékaik, és ezek a szándékok nagy veszélybe és még nagyobb messzeségbe sodorják Monicát…

Az új történetet a régi csapat hozta el nektek, vagyis a fordításomat Hopkin írta be, szóval mi várjuk a köszönetet vagy utálkozást a fórumon, és ha arra nem is szántok időt, akkor kérlek, legalább véleményezzétek a képregényt.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta