Ki van itt?

Oldalainkat 369 vendég és 0 tag böngészi

heroes-reborn-5th-2-rebel-hirEgy hónapja láthattuk, mi történt a Hősök újjászületésének világával, a Franklin Richards által teremtett zsebvalósággal azután, hogy a valódi Marvel-hősök magára hagyták azt. Az atlantisziak lerohanták az USA-t, aminek végül teljesen széthullott a gazdasága és a társadalma, és egy Mad Max-szerű, posztapokalitikus jegyeket magában hordozó, technobarbarikus világgá fejlődött vissza.
Mel Gibson karaktere már csak azért is stílszerű a cikkben, mert mostani főszereplőnk valahol keveri az ő, Robotzsaru és Clint Eastwood majdnem összes karakterének jegyeit. Rebelről van szó, akivel a Vasember v2-es szériában ismerkedhettünk meg alaposabban, és aki mostanában Tony Stark egyik hátrahagyott páncéljában rohangál ott, ami az amerikai középnyugatból még megmaradt. Hivatalosan zsoldosként néhány társa kíséretében, Pepper Potts megbízásából, nemhivatalosan élete nagy szerelmét hajkurászva, aki annak rendje és módja szerint átverte és otthagyta őt. Ám Rebelt ez nem nagyon érdekli. Peppert viszont annál jobban, mert ő szeretné felszabadítani a régiót. Hogy kik alól? Nos, mondjuk úgy, végre kiderül, mivé fejlődnének az amerikai déli államok televangelistái, ha szabadon eresztenék őket. Mondjuk úgy, hogy rengeteg, Úrhoz intézett imádság, vallási fanatizmus, rabszolgaság és véres mészárlások tartoznak hozzá. És nagy flinták. Akkoriban mindenhova muszáj volt nagy flintákat rakni. Viszont szütyő ezúttal nem lesz olyan sok.
A történetet, akárcsak az első és a további öt füzetet, továbbra is Genzo írta be. Jövő hónapban pedig visszatérünk a nagyvárosi életbe és megnézzük, mire jutottak ebben a világban a helyi Mesterbűnözők.
Ó, igen, mielőtt elfelejtem és felbukkan a fórumon: nem, a történetnek itt van vége, sehol sem jelent meg folytatása.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta