Ki van itt?

Oldalainkat 533 vendég és 1 tag böngészi

  • snd

street-fighter-ii-5-hirSziasztok!

Először is üdv mindenkinek az új stabil napomon a hétből. Ha már így alakult, hogy én kezdem a szokványos frissítést, hát rögtön egy kicsit akciódúsra vettem, és beraktam a legelső hétre a Street Fighter II folytatását az ötödik számmal. Amiben a sorozat címéhez méltóan rengeteg bunyó lesz, még ha nem is igazán utcai. Inkább repülőgépes. És sivatagi.
A mostani epizódunkban ugyanis a Vörös Deltát alapos meglepetés éri sok ezer méteres magasságban egy szónikus ágyú és némi gyorsan ható ideggáz formájában. Úgy tűnik, tényleg túlságosan megszokták Cammy jelenlétét, mert amint a szöszi elment Mexikóba, máris sikerül bajba keveredniük.
Habár Cammy se igazán profi a baj elkerülésében. Nem elég, hogy a nyomozás kezdete óta gyakorlatilag folyamatosan a leendő munkatársaival pofozkodott, most őt is utoléri a múltja és nem túl kellemes körülmények között találkozhat ismét egykori társaival, Bison babáival, akik a roppant cuki nevük ellenére eléggé jól képzett és agymosott orgyilkosok. Még szerencse, hogy felbukkan az összecsapásban Rose is, a titokzatos jósnő, aki egész eddig csak narrátorként bölcselkedett, ám most, egy számmal az Alpha-trilógia elvi lezárása előtt eszükbe jutott az alkotóknak, hogy lassan harcban is szerepeltetni kéne az amúgy az eredeti játékokban választható és bunyózó karaktert. És nem is aprózzák el, Rose igen hamar rendet tesz a veszekedő felek közt, de hogy miként, azt csak a füzetben láthatjátok.

És hogy továbbra se aprózzuk el, már most frissül a rovatom. Még nem az ígért tavalyi áttekintéssel, az jövő hétre van, helyette egy új, négyrészes kis sorozat kezdődik ott Tanácsok leendő világuralmi zsarnokoknak címmel, amiben nem meglepő módon komoly ötleteket meríthet bárki, aki el szeretné foglalni a világot (snitt). Ha valakinek esetleg ismerős lenne ez, annak üzenem, hogy igen, tényleg a How to be a Succesful Overlord című netes gyűjtemény magyar fordítása volna ez.

És persze felhívnám a figyelmet az új szavazásunkra is. A mostani kifejezetten fontos szavazás, elvégre csak akkor garantálhatjuk, hogy a HARCOS™ nem foglalja el ismét napokra a teljes oldalt, ha nagyon, nagyon sokan szavaznak és fejtik ki a véleményüket mélyenszántó filozófiájáról az olvasottak alapján.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta