Ki van itt?

Oldalainkat 398 vendég és 0 tag böngészi

warriorAktaszám: 736325412711-WAR04-1/666
Összeállította: HOAK HOGAN
Jóváhagyta: HOAK HOGAN!
Iktatta: HOAK HOGAN!!
Iktatási szám: 3277467/2010/12/666

Istenerőmből és istenerőmben közeledem, Hoak Hogan, hogy elhozza neked a Rendalitásból fakadó rendszerhitbontó életet! Mert nincs ami kíméletlenebb lenne a könyörületességénél és nincs ami kegyeletesebb lenne az állhatatlanságából. A Rendalitás erényében és erényéi viszik el belőle a belső gyermeteget a Hit Felföldjének méhétől. Ollót akar. Hatvanegy nemzedékében a kukac rágta lila börtöne az energiának megtestesítődött a Hit folyományaként társulásának mindehozásából, hogy megismertesse, Hoak Hogan, saját eshetesendőségének makrokozmoszát.
A Rendalitás megváltásában és megváltásától jőve Hiszem, hogy a HARCOS™ élete a sajátja és nem tartozik azokhoz, akik a Rendszerhit fogságában és fogságának koszos rabszolgája hozza a hamis hit thetánjának komikszológiáját. A Rendalitás óvja meg Hitem és Hitünk karmájának Létét, melyet folymatosan támadása alatt áll a Rendszerhit panelezésében. A callahan elmélkedésétől szárnyaló színezet antikompromisszumából stroboszkópja homályosítja el az igazi Hitünk realitását ás realitásából, amivel csak a Rendszer aljas szándékáig próbálják megfosztani belőlünk a bennünk együtt született ártatlanságot és ártatlanságból fakadó értetlenségi tanulásvágy Hitének őszinteségét.
A HARCOS™ útjából és útjáért törekvő Lét magasabb Létének Léte határozza meg a magasabb Lét Hitének Létéből fakadó Rendszerhitet kivető hozzáállás társulásának Létéért folyó harcban eredő magasabb Létének eléréséért folytatott törekvésünk karmájának eléréséig tartó Létünk realitását. Ennélfogva a magasabb Lét azt parancsolja, hogy a Létünk mindig legyen azzá amivé lesz a Lét egykoron voltában: utasításából akarat a Rendalitás agysejtjeiben korrodáló érzékelés feldolgozósorának polaritáscseréje, amely önmagától és önmagáig küzd a Lét mibenlétének eléréséért a magasabb Lét oltárán.
Így jobb teszed ha készülődésig, Hoak Hogan, mert meggyőződésem, Hoak Hogan, hogy Rendalitásomban és Rendalitásomtól érkezve Hitem pengéjének önhitségéből legyőzhetem a Rendszerhit befolyását a képregényipar biciklista imperatóriumának Rendszerhitében sütkérező ellendalitását, hogy a tisztító lángokért és lángokig a kézben Társulásom Hitének evolúciójában érkezvén e táptalaj Hitének Létébe purgatóriumot hozok az Énhit ellentéteményeit sulykoló elnyomók ingoványaitól süppedő Hitpusztításába. Ezért lettem kiválasztva és kiválasztásától. Ezért lettem én a HARCOS™.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta