Ki van itt?

Oldalainkat 1406 vendég és 0 tag böngészi

f4-564-hirA köz akaratának meghajolva - és ez alatt azt a kb. négy embert értem, akik válaszoltak is a múlt hónapban feltett kérdésre a Millar/Hitch-féle F4-ek folytatásának sorrendjét illetően, szóval kösz a hatalmas érdeklődést - mégsem az előre betervezett Fantastic Force v2 jön az év utolsó hónapjában, hanem a töltelékszakasz vége, a karácsonyi történet, aminek az első felét most, a másodikat viszont csak februárban ismerhetitek meg. Részben azért is, mert eredetileg a sorozat csúszása miatt ez a sztori március vagy április környékén jelent meg...
Fantasztikusaink tovább élvezik a viszonylagos békét és nyugalmat, a Ben eljegyzése körüli kedélyek is lecsillapodtak, plusz közeleg a karácsony, a család pedig úgy dönt, kivételesen valami kedves, csendes, nyugodalmas helyen ünneplik azt meg, így ellátogatnak Reed egy eddig soha nem említett távoli rokonához a festői skót településre, Frászthozomrádfalvára, ami egy teljesen szokványos brit horrorfalu a maga szerető népességével, kedves rendőreivel, és a falu határát el nem hagyható lakosaival, akik nem mellékesen vagy kannibalizmussal, vagy Cthulhu-imádattal, vagy Stephen King regényeinek ihletésével vagy ezek tetszőleges kombinációjával foglalkoznak.
Ha valakinek ebből a bevezetőből még így sem esett le: a kedves, csendes, nyugodalmas falu nem igazán az, aminek látszik. Mivel azonban az F4 most a turistákat játssza, melyek átlagos intelligenciahányadosa minden létező horrorfilmben a normál állapot tizedére zuhan, így nem sokat vesznek észre ebből, élvezik a friss levegőt, a zöld füvet (ami nem egészen világos, hogy jön össze decemberben Skóciában az ottani mínusz kéttrillió fokos szélben) és a csöndes nyugalmat, sőt, még ajándékosztásra is sor kerül, aminek a gyerekek különösen örülnek. Még Val is, aki ugyan okosabb lassan, mint a családja összesítve, de attól még két és fél éves és szeret játszani. Csak az ő esetében nem egy Barbie-babával.
És ennyi volt idén az F4. Jövő héten már a két ünnep közötti időszak örömére csak különleges kiadványok jönnek (bár közel sem biztos,hogy mindennap), szóval legközelebb majd februárban találkozunk, de hogy melyik napon, még nem tudni. Remélem, tetszettek a csapat történetei és továbbra is számíthatunk mind a hat hűséges olvasónkra a jövő évben is, amikor is egy kicsit előtérbe kerül majd Fátum és végre letudunk egy olyan szakaszt, ami már vagy három éve okoz fejfájást a Zsák honosítóinak. Addig is jó olvasgatást az 564. számhoz!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta