Ki van itt?

Oldalainkat 1316 vendég és 0 tag böngészi

avengers_v1_254És végre, végre, végre befejeződött az a történetvonal, ami miatt alapvetően évekkel ezelőtt elkezdtem a 200-as részektől kezdve rendszert vinni a Bosszúangyalok honosításába. Jöjjön hát az összefoglaló:

Az Angyalok életük legnagyobb csatája előtt állnak a Bosszú Angyalainak 254-es számában: meg kell akadályozniuk egy világ urává vált Víziót, hogy végrehajtsa tervét. Egy ekkora csata természetesen nem múlhat el hatalmas kiosztott pofonok és hatalmas áldozatok nélkül. Vagy mégis? Lehet, hogy egy gép hideg logikájára is lehet hatni? Ki tudja, hiszen Vízió mindenek felett a logikát helyezte előtérbe. De nem kell találgatni, hiszen a végkifejletet megtudhatjátok ebből a részből, amiben olyan összetűzéseket láthattok, mint Vízió - Amerika Kapitány, Vízió - Skarlát Boszorkány, Vízió - Űrróka, Vízió - Herkules és Fekete Lovag, Vízió - Energikon, Thanos- Galactus! (Na, jó, ez utóbbi nem, de bízom benne, hogy hátha ez a két név idevonz pár olvasót. :) ) Szóval láthatjátok, Vízió igen sokoldalú alak, és higgyétek el, hogy ezt szó szerint értem! És vajon hogy oldotta meg Vízió ezt az egészet, és mi késztette erre? Hogyan jutott el idáig, és hogyan tovább innentől?

Minden kiderül ebben a számban, ami lezár egy korszakot és egy újat nyit meg. A képregényt Hopkin és én tettünk magyar nyelven is fogyaszthatóvá számotokra. Jó étvágyat hozzá, ha ízlett, akkor írjatok nyugodtan a fórumba!

És bár a történet véget ért, de mégis, még van mit elmesélni ezzel kapcsolatban. És hogy mire gondolok? Jövőre meglátjátok… És ugyancsak jövőre jönnek végre a nyugati parti Angyalok is, visszatérnek a jövő Angyalai, valamint megint kalandozunk egy kicsit a Marvel Kalandok világában, és persze lesz még pár egyéb finomság, amit kifőztünk nektek. Szóval boldog angyali karácsonyt és új évet, a Bosszú Angyalai jövőre is várnak rátok!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta