Ki van itt?

Oldalainkat 713 vendég és 0 tag böngészi

black-widow-v1-3-hirKémkalandunk végére érünk a Fekete Özvegy v1-es minisorozat harmadik, vagyis befejező számában (szép hosszú így a link, könnyű rákattintani), ám ez persze nem jelenti azt, hogy most találkozunk utoljára a szépséges orosz kémnővel. Aki amúgy a sztorink elején igencsak halottnak tűnik, vagy legalábbis erős fémtöbblet halmozódott fel a szervezetében.
Hatalmas meglepetést lövök most el, de Natasa a füzet maradékában él és virul. Annyira, hogy biofegyver-ellenanyagot is fejlesztet, és mellé megpróbál elsimítani egy kényes közel-keleti kalamajkát kitartó kémtársa kellemetlenkedése mellett. Akivel kapcsolatban egyre komolyabb elhatározásokra jut, ám hogy pontosan mire, az már egy másik mini története lesz. Amivel vagy indítjuk majd a jövő év csajsorozat-részlegét, vagy nem.

És hogy ne csak ennyi olvasnivaló legyen mára, kikerült a rovatomba az amerikai képregénypiaci szösszenetsorozat legújabb darabja, a novemberi lista áttekintése. Szinte meglepő, milyen gyorsan kijöttek most a Diamond jelentései, de az még inkább, amit a DC művelt az előző hónapban.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta