Ki van itt?

Oldalainkat 933 vendég és 0 tag böngészi

f4-foes-2-hirSziasztok!

A múlt hónapban megkezdett Fantasztikus Négyes: Ellenfelek című mini második számában a csapat nem teketóriázik sokat, rögtön felkeresik az Őrült Alkotót, aki a jelek szerint mégse olyan őrült, mert eléggé kis ellenállás után feladja a küzdelmet, ami a csapat számára is meglehetősen szokatlan, lévén, hogy pont az Alkotó volt az, aki megpróbálta rájuk uszítani a Bábos segítségével az ellenségeik nagyját.
Persze emellé még ott van az előző szám legvégén elejtett nem túl aprócska megjegyzés is. Ami - mint most már végre kiderül - a mini központi témája is lesz egyben. Ez, és persze egy leendő marha nagy börtön, aminek viszont még nem igazán tud a csapat egy megfelelő helyszínt. Reednek persze erre is lesz ötlete, de arra már nagyon nem, hogy a terepfelmérés közben rájuk szakadó Annihilusokkal (és igen, többes szám) mit kezdjenek.
Ha meg valakinek esetleg a füzetben olvasottakról egy 42-es szám jut eszébe, de törülközők és Douglas Adams nélkül, az nem téved, Kirkman egy évvel Millar előtt pontosan ugyanezt az ötletet lőtte el, csak ő nem kapott egy féléves marketingkampányt mellé.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta