Ki van itt?

Oldalainkat 1314 vendég és 0 tag böngészi

warhammer-40k-bat-cikkSziasztok!

Minden vihar elcsendesedik előbb vagy utóbb. Nincs ez másként a Warhammer 40K - Vér és Menydörgés című történetünk esetében sem, melyben ma eljött az utolsó menydörgés ideje.

Skyva a körülményeknek és a szerencsehozó mázlidög szerepébe kényszerült Izraell Honor Castilliannak köszönhetően végül feljutott a ranglétra csúcsára. Ám fajtája kegyetlen természete és vérszomjas elvárásai mellett csak a legrátermetteb nagyfőnökök képesek hosszútávon a csúcson maradni, így felmerül a kérdés, hogy hősünk vajon mennyire kitartó? Nos, eme orkokkal és birodalmi gárdistákkal fűszerezett történet fékevesztett fináléjából minden kiderül. Az utolsó fejezetet pedig ismét megfejeltem némi extrával, kifejezetten az ínyencek számára, extra alatt pedig egy rövid szószedetet és a teljes borítógalériát értem.  A magyar változatot én készítettem.

És noha ez a mini ma véget ér, azért remélem legközelebb is csatlakoztok hozzám, egy februártól induló új, ötrészes mini erejére, mely a hangzatosan csengő - és sokat sejtető Exterminatus címre hallgat majd, s hogy addig is jobban teljen a várakozás, olvassátok át (vagy el, ha még nem tettétek) a Kárhozat Hadjáratot, mert a következő történetben Delius Alastor, az Ordo Maleus inkvizítora és társai felgöngyölítik az előző kötet néhány nyitva hagyott szálát.

Ha kérdésetek vagy bármilyen észrevételetek lenne, nyugodtan keressetek meg a fórumon! Jó szórakozást mindenkinek a képregényhez!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta