Ki van itt?

Oldalainkat 539 vendég és 1 tag böngészi

  • Recsi

f4-274-hirSziasztok!

Nem csak a múlt hét pénteki Oz, az ötödik Byrne-kötetünk is az utolsó előtti részéhez érkezett most a 274. számmal, ami egyben a Thing v1-ben indított múlt havi mini-crossover második és utolsó része. Habár ez így kicsit furán festett volna a sztoriban, hogy csak egy címszereplővel foglalkozunk, így természetesen felbukkannak a fantasztikusok is, akik új, titkos személyazonosságukban próbálják élvezni a kisvárosi életet. Ám nem is sejtik, hogy az egyik legszörnyűbb átok, a legelviselhetetlenebb ellenségek egyike már ott ólálkodik körülöttük: a kíváncsi szomszédasszony. Aki a való életben fellelhető megfelelőihez hasonlóan még igen komoly fejfájást fog okozni nekik.
De vissza mindenki kék szemű bálványához. Legutoljára ott hagytuk abba a történetét, hogy sikerült jobb létre szenderítenie a Drakula-kastély tulajdonosát, és egy múmia-ügyet is felgöngyölített, ám szembekerült Frankenstein doki teremtményével, aki, mint most megtudhatjuk, nagyot tud ütni. Ám a kábítólövedékek még nála is nagyobbat.
Hősünk tehát ellenfele társaságában egy utazó szörnykiállítás részévé válik, ám a Fantasztikus Négyes alapítótagját nem olyan fából faragták, hogy csak úgy beletörődjön abba, hogy kiállítási tárgy lesz egy olyan bolygón, ami gyakorlatilag a tudatalattija kivetülése. Mert igen, az egész kaland lényege az, hogy kiderüljön, ki az ember és ki a szörnyeteg. Ám erre a válaszra a Lény saját sorozatában kapunk csak választ, úgyhogy be kell érnetek azzal, hogy majd a következő kötetben, visszatekintésként derül ki.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta