Ki van itt?

Oldalainkat 438 vendég és 2 tag böngészi

  • freonix
  • stocek

flash-gordon-2008-04-hirSziasztok!

Szuperlassú sorozatunk, a Flash Gordon a mai, negyedik részével túljut végre az első történetszál felén, amit egy jó nagy frígiai ütközet bemutatásával ünnepelünk meg rögtön a legelső oldalakon. Lesznek itt testhez álló páncélban vagdalkozó női katonák, vidám jégóriások, marha nagy sugárvetők és mindenféle légi ütközetek, de ami a lényeg, mindenki hatalmas meglepetésére kiderül, hogy Barin herceg még mindig életben van. Látszik, hogy ők nem olvasták az ötvenes évek Flash Gordonjait, amiben a herceg egy elég stabil mellékszereplő volt, furán festett volna, ha a remake elején eltávozik.
Mielőtt viszont belemélyedhetnénk Ming frígiai hadjáratába, visszamegyünk kicsit a címszereplőnkhöz is, aki immár a második nem túl szívélyes találkozót is túlélte a nála egy pettyet termetesebb oroszlánemberekkel, akik ezért és még más okok miatt is elgondolkoznak azon, hogy esetleg kivételesen meghallgathatnák, amit a vacsora, izé, vagyis a fogoly mondani akar. És Flash, történelmi tudását kihasználva elő is áll egy tervvel. Amiről úgy véli, hogy hiába egy másik bolygó történelmére alapozza, a háború az csak háború, és amúgy is angolul beszélő humanoidok veszik körül, szóval egy próbát megér. És az oroszlánemberek vezetője is így gondolja.
Amely véleményét néhány oldal múlva kénytelen lesz visszavonni pár kellemetlen apróság miatt. Amely kellemetlen apróságok sugárfegyvereknek felelnek meg, és sajna a rosszabbik végük mered hőseink felé. Mindez a béke nevében. Flashnek lassan tényleg kezd pocsék napja lenni a Mongó bolygón...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta