Ki van itt?

Oldalainkat 431 vendég és 2 tag böngészi

  • freonix
  • stocek

f4-foes-1-hirSziasztok!

Lassan közeleg a tél, és ennek semmi köze ahhoz, hogy belekezdünk egy új F4-minibe, a hatrészes Ellenfelek című sztoriba, ami egyben még a mostanában használt felnagyító és -javító műveletsorom egyik első prototípusával készült. Így előre is elnézést, ha egy-két helyen a képjavítás még nem igazán tökéletes. Egyetlen mentségem, hogy az eredeti szkenben is már eleve eltűnt egy rakás finom vonal, amiket bármilyen élesítés sem tudott újra visszahozni.
A sztorit Robert Kirkman jegyzi, akit a képregényesek leginkább a Walking Dead és az Invincible-univerzum alkotójaként ismernek, a marvelesek pedig úgy, hogy ő volt az a fickó, aki menthetetlenül tönkretette az Ultimate X-Ment, a legolvashatóbb újvilági havi sorozatot. Szerencsére ennél a mininél nem kell mechapáncélos mozgássérültektől és három számon át monologizáló, de amúgy semmit sem tevő főellenségektől tartanunk, sőt!
A mini története nem túl meglepő módon a Fantasztikus Négyes ellenfelei körül fog forogni. Akik közül a Bános előáll azzal az érdekes ötlettel, hogy mi lenne, ha a világ legismertebb szuperhőscsaládjának ellenségei összefognának, és közös erővel próbálnák meg eltiporni a gyűlölt kvartettet. Igen, az ötlet, amit már számos képregényrajongó feltett magának, hogy ha átlagban hat szuperbűnöző jut minden egyes hősre, Miért nem használják ki a létszámfölényt. Nos, most megtudjátok.
Persze az F4 is szerepelni fog valahol a történetben, de amikor a hír képében is ennyi gaztevő van, akkor sejthető, hogy egyelőre még nem rájuk helyeződik a hangsúly. Bár kétségtelen, hogy amikor szerepelnek, különösen a végén, annak lesz súlya.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta