Ki van itt?

Oldalainkat 877 vendég és 0 tag böngészi

world-of-warcraft-13-hirSziasztok!

Na jó, bevallom, kissé túlzás ez a cím, noha az tény, hogy a World of Warcraft mai, tizenharmadik számával végre eljutottunk az első történet fináléjának nyitányához - igen, még mindig csak a nyitányához, úgyhogy aki arra számított, hogy ma végre fejét veszik Onyxiának, nos, annak sajnos csalódnia kell.

A mai részben hőseink immár a viharváradi trónt bitorló állítólagos Varian királlyal kiegészülve indulnak a sárkány után, aki elrabolta Lo'gosh fiát, az ifjú Anduin herceget, hogy magához csalja őket a fészkébe. A csapat útja Theramore-on át vezet, ahol eredeti szándékaikkal ellentétben kissé tovább időznek, miután Büszkemocsár Jaina felajánl egy lehetőséget: a két király egyszer és mindenkorra tisztázhatja saját eredetét egy mágikus múltidézés során. Ám az emlékeiket elzáró varázsgát áttörése a legmerészebb álmaikat is túlszárnyaló dolgokat tár fel előttük, olyasvalamit, ami csak még elszántabbá teszi Lo'gosh-t, és Varian létét is alapvetően új megvilágításba helyezi...

Emellett ma újabb fejezetekkel bővült a rovatom is, az Azeroth történelme, melyben az események romhamtempóval közelítenek a Warcraft 3 történéseihez, ám előtte még megismerhetitek a Jégkorona erőd mélyén álló Fagytrón eredetét, majd a Grim Batoli csata történetéből megtudhatjátok, hogyan szenvedett végső vereséget a Horda a Második Háború végnapjaiban.

A mai frissítés ismét az én kezem munkája, míg a borítót - kell-e még mondani - beigli69 szállította. Jó szórakozást, és ha végeztetek az olvasással, ne feledjétek el értékelni a füzetet!

Jaj, majd elfelejtettem! A fantasyrajongóknak már most szólok, hogy a változatosság kedvéért most nem kell túl sokáig várni a következő ilyen témájú frissítésre, hisz már jó ideje készülődök egy meglepetéssel, mely végül beérett, így azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy pénteken is érdemes lesz felnéznetek az oldalra, mert egy nagyon-nagyon régi tartozásom kerül majd törlesztésre, ami persze csak azoknak titok, akik nem járnak rendszeresen a fórumra... Mindenesetere aligha hinném, hogy csalódást okoznék, de ki-ki eldöntheti magában pénteken...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta