Ki van itt?

Oldalainkat 653 vendég és 0 tag böngészi

ma-f4-34-hirSziasztok!

Megkezdődött október utolsó hete, és hát negyedik hétfőről lévén szó, mi más jöhetne ma, mint egy kis könnyed kikapcsolódás és a letöltési forgalmunk 40%-os visszaesése, vagyis igen, egy újabb Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes, onnan is a harmincnegyedik füzet. Igen, végre megint egy olyan szám, ami előtt nem volt kimaradás. Számomra is meglepő.
A mostani füzetünk jórészt egy vásáron játszódik, New York egyik kietlenebb területén, ahová meghívták a Fantasztikusokat is, hogy ezzel növeljék kicsit a látogatottságot. A csapat tagjai pedig jó hősökhöz méltóan igyekeznek eleget tenni az elvárásoknak. Kicsit talán túl lelkesen is.
Johnny és Ben természetesen rögtön megtalálják a közös hangot, ám az ilyenkor szokványos kergetőzés sajna elmarad. Reed nem hazudtolja meg önmagát és rögtön elkezd barkácsolni, aminek az eredménye igen kétséges, ám annál mulatságosabb. Mindenesetre ha láttok egy póklábakon közlekedő laptopot, most már tudni fogjátok, honnan jött.
Persze az élet nem lehet mindig nyugodt, a csapat több vészhívást is kap, ami miatt kénytelenek szétválni. Reed így Johnny felügyeletére marad, aki, mint tudjuk, a megbízhatóság mintaképe. Nem is telik bele sok idő, hogy megszülessen az első rakétahajtású moped...

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta