Ki van itt?

Oldalainkat 909 vendég és 2 tag böngészi

  • human1104
  • k@rcs1

ann-wraith-1-hirSziasztok!

Az előző Annihiláció-kötet, a Csillagúr, meglepően jó fogadtatásra talált, ám a mostani alanyunknál, a Lidércnél, már nem igazán számítok erre. A mostani minink kétségtelenül a leggyengébb a Hódítás történetei közül, és mint kiderül majd, hosszútávon se sok vizet fog zavarni az eseményekben (bár Csillagúrék se, a sztori erősen Kvazárékra épít).
Ha valakinek nem ismerős Wraith, vagyis Lidérc karaktere, az nem meglepő. A figurát ehhez a történethez találták ki és azóta is csak itt szerepelt, szóval minden eredettörténetet majd a későbbi számokban fogunk letudni. Egyelőre csak annyi ismeretes Lidércről, hogy a történet elején még nem Lidércnek hívják, hanem az égvilágon semminek sem; van egy repülő űrmocija (nem Lobótól lopta), egy ponchója (nem Eastwoodtól lopta), egy ostora (nem Indytől lopta) és egy fura űrstukkere (nem Genis-Velltől lopta). Ja, és a jelek szerint képes tömegesen irtani a Falanxot. Amely képességét igen gyakran kénytelen igénybe venni, annak ellenére, hogy ő alapvetően, mint jó sokszor elmondja, egy bizonyos férfit keres csak, feltehetően a megölése általi elhaláloztatása céljából.
Mikor azonban a fél galaxis üldözi, mert képes Falanxot ölni, a másik fele pedig társulni akar vele, mert képes Falanxot ölni, nem igazán van alkalma az óvatos és feltűnésmentes kérdezősködésre. Pláne, ha az ügybe belekeveredik egy női kalózkapitány, néhány pergamen és egy vitorlásflotta.
És igen, ez még mindig a Megsemmisülés és a kree űrben játszódik. De ha ez durván hangzik, készüljetek majd a folytatásra, mert még bele se lendültünk igazán.

Plusz továbbra is kérnénk mindenkit, aki eddig nem tette meg, hogy szavazzon a hírtől balra kiírt szavazáson. Különösen, ha szeretné még életben tartani az általa látogatott rovatokat.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta