Ki van itt?

Oldalainkat 1341 vendég és 0 tag böngészi

mk-blood-and-thunder-5-hirÚjabb Mortal-péntek köszöntött ránk, a tömegek éljeneznek, a világ ismét megbékél önmagával.
Egészen addig a pillanatig, amíg meg nem látják, miféle rajzok éktelenkednek a Vér és mennydörgés ötödik számában. És mielőtt bárki a Warhammer-fanok közül felhördülne, jelzem, az Aldarion által honosított orkkötet jóval később készült, mint ez.
Most, hogy ezt tisztáztuk, pár szót a rajzokról. Azon kívül, hogy riasztóan bénák. Kiki Chansomone, e feltűnően hawaii nevű úriember összes képregényes munkássága a Malibu Comicshoz köthető, onnan is sajna a Mortal Kombat-franchise-hoz. A mostani füzeten túl még jövő hónapban is ő fogja az olvasókba fagyasztani a vért a Goro-mini lezárásában, és még egy minit ő követett el, ami majd a jövő év közepén bukkan fel az oldalon. Kikiről tudni kell, hogy emberi anatómiát akkor se tudott volna rajzolni, ha az élete függött volna rajta, cserébe viszont mindenki testét igen csúnya kelések és daganatok torzítják, amitől úgy néznek ki, mint egy babzsákból formált emberforma valami. Tudom, hogy a mellékelt képen nem látszik, de higgyétek el, nemhiába nem rajzolt a Malibutól távozván soha, egyetlen képregényt se többé.
Most, hogy ezt letudtuk, a történetről: mindenki a Tao Te Zhant kergeti és megoldják a rejtvényeit. Igen, ennyi. Láthatjuk Scorpiont töprengeni, Johnny Cage-et és Sonya Blade-et töprengeni, Raident, amit valagon billenti Scorpiont, Sub-Zerót, amint tomporon billenti Sonyát és Johnnyt, szóval a szokásos. Ezen a ponton már érződik, hogy a hatrészesre tervezett sztorit hirtelen 11 füzetesre kellett nyújtani, így a szokványos hosszú bunyókat leszámítva - amiket Kiki természetesen véletlenül se tudott dinamikusan vagy élvezetesen rajzolni, amiben legalább Rolónak volt némi tehetsége - nem igazán tartogat sok mindent számunkra az e havi füzet. De nyugi, cserébe jövő hónapban jön a Goro-mini lezárása, és ha azt hittétek, eddig volt rossz, még nem sejtitek, mi vár rátok a harmadik részben!

Mortal-napról lévén szó, természetesen még nincs vége. Befejezéséhez érkezett első és valószínűleg egyetlen többrészes stripünk, az Ogmorth, melynek záróepizódjában fájdalmas búcsút kell vennünk az egyik főszereplőtől, és nem árulhatom el, kitől. Mindenesetre meglepő egy halálnak leszünk majd szemtanúi.

mk-dotr-6-hirDe van itt újabb hat karakter, akik már alig várják, hogy a lelkes olvasók jobban megismerjék a történetük kivonatos változatát. A most megnyíló harmadik sor olyanokat vonultat fel, mint a már a legelső játéktól szereplő Goro, Havik, Hotaru (akit az MK:Deception Konquest módjának ismerői sokat fognak még szidni), a legnépszerűtlenebb karakter mind közül, Hsu Hao; a videojáték-hősnők szépségversenyére benevezett Jade és Jarek, a nagy másoló.

És végezetül: múlt hónapban elmaradt a Defenders of the Realm némi technikai zűr miatt, most azonban semmi se állhat a hatodik epizód útjába, amiben felbukkan egy régi ismerős, aki kegyetlenül kihasználja, hogy az első film óta mindenki halottnak gondolja. Nightwolf pedig a machinációi miatt lassan elveszíti a társai minden bizalmát, ami a csapat technikai zsenije és monitorszolgálatosa esetében igen hamar kiszolgáltatottá teheti a Földi Birodalmat egy újabb támadással szemben.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta