Ki van itt?

Oldalainkat 363 vendég és 0 tag böngészi

gears-of-war-09-hrSziasztok!

Néhány hónapja kaptam egy érdekes kérdést a fórumon a Gears of War aktuális füzete után. Mégpedig a következőt: egy ilyen kaliberű történetből miért hiányoznak a harcias amazonok? Számomra leginkább az volt meglepő a dologban, hogy a kiadó épp akkortájt elindított új történetszálának középpontjában pont ők álltak.

Mint azt már gondolom összeraktátok, ma a Gears of War kilencedik fejezetét hoztam el, melyben egy új, ötrészes történet veszi kezdetét, Meddő címmel. A történet középpontjában az emberi faj fennmaradását biztosítani hivatott klinikák, a farmok, és az onnan kiszabaduló nők állnak. Egy feje tetejére állt világban már meg sem szabadna lepődnünk azon, hogy a szülészeti klinika jelentése is egészen más...

Némi pihenő után visszatérnek a Delta osztag harcosai, hogy egy új - a változatosság kedvéért ismét életveszélyes - küldetésre induljanak egy négy hónappal korábban ellenséges kézre került város, Jilane felé. Feladatuk ezúttal  az, hogy derítsenek fel egy rejtélyes SZKK frekvencián érkező segélykérést. A jel forrásánál azonban olyan dolog vár rájuk, amire egyáltalán nem számítottak - csupán reménykedtek benne.

A magyar változaton én készítettem, a grafikai munkákat pedig beigli69 és Predash. Jó szórakozást hozzá, utána pedig ne feledjétek el értékelni!

És egy közlemény a végére: ma van a 20. képregénybörze, látogassatok ki rá, mi ott leszünk.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta