Ki van itt?

Oldalainkat 279 vendég és 0 tag böngészi

ann-conq-starlord-4-hirSziasztok!

Ma befejeződik a második Hódítás-minink, a vártnál is nagyobb népszerűségnek örvendő Csillagúr és szedett-vedett gyülekezete.
Hőseinket legutóbb nem éppen hősiesen hagytuk magukra, miután a Falanx nemes egyszerűséggel lekapcsolta őket a város kellős közepén. Legnagyobb örömünkre azonban nem darálták be őket táplálékul a leendő gépnemzet számára, hanem egy minden kényelemmel és pulzáló lézerrácsokkal ellátott, öt(öd)csillagos zárkába rakták őket, hogy elmerenghessenek az elkövetett bűncselekményeik súlyán és azon, hogy Mantist miért nem érzékeli a Falanx egyetlen tagja sem.
Persze akciótörténetről lévén szó, elengedhetetlen, hogy valamiképpen kiszabaduljanak majd a fogságból, ami még csak a kisebbik gondot jelenti. Ugyanis a zárkából kijutni a robotőr lekaratecsapásával egy dolog, észrevétlenül átslisszolni egy őröktől és Falanxtól hemzsegő komplexumon úgy, hogy mellé le kellene kapcsolni egy replikátortelepet, már másik. És itt jön majd képbe az utolsó társuk, akinek a ruházatát egyszer már kissé megviselte a találkozás a Falanx csatornatisztítóival.
A füzet beírásáért, mint az elmúlt nyolc alkalommal, most is barbar volt felelős.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta