Ki van itt?

Oldalainkat 260 vendég és 0 tag böngészi

streetfighter-sakura-2-hirSziasztok!

Még műfajához (bunyós sztorik) is képest könnyed, ámde legalább megfelelően humoros - már aki tudja értékelni az ilyesfajta humort, vagyis van normális humorérzéke - Street Fighter-mellékminink, a Sakura folytatódik a második részével. Dan Hibiki még mindig egy szerencsétlen, idegesítő, kétbalkezes alak, akit igen gyakran elvernek, amin általában jót derülünk... sőt, jelen esetünkben egy visszaemlékezésben verik el, de nagyon, ami még viccesebb... Sakura még mindig egy csitri naivitásával és odaadó rajongásával próbál eltanulni mindent jelenlegi idoljától, Rainbow Mikától, Zangief pedig még mindig zabos, amiért egy ötven kilós japán pankrátorcsaj kilapította a ringben pár meglehetősen szokatlan birkózófogás használatával.
Márpedig aki kicsit is ismeri ezt a műfajt, sejtheti, hogy az orosz Vörös Ciklonnak esélye sincs a csajok ellen, ha azok egyszer beindulnak. Mi sem bizonyítja ezt jobban a hírbéli képnél, ahol a nagy orosz medve épp egy dupla fejfacsaró áldozatává válik. És ez még az egyik legenyhébb mozdulat, ami a mostani füzetünkben kiosztásra kerül.
És igen, kihozzuk, hogy a végén akkor is Dan szívja meg a legjobban.

Plusz!
Bár a történet egyelőre - vagyis minimum az MK9, de ha tartják a régi szokásaikat, akkor az MK10 megjelenéséig - szünetel, van bőven még írott anyagunk a Mortal Kombat-részlegbe. A régóta megígért karakterlapok jönnek most tíz héten át, vagyis gyakorlatilag minden héten egy újabb sor a karakterválasztó képernyőről. A heti felhozatal: Ashrah, Baraka, Blaze, Bo' Rai Cho, Cyrax és Daegon. A leírásokban található kereszthivatkozások (próbáltam kicsit wiki-szerűre venni őket) értelemszerűen csak akkor fognak élni, ha az adott karakter lapja hivatalosan is kikerült már.
És megjegyzésként arra az alacsony valószínűségű esetre, ha valakit érdekelne: a két kimaradt játék, a Shaolin Monks és az MK vs. DC sztorija is kikerül majd jövőre, közvetlen a karakterlapok után. Az eddigiek alapján úgy néz ki, abból a kettőből is kijön majd egy évre való anyag, szóval egy darabig nem maradtok MK-sztori nélkül.
De ha már az MK-történet megint szóba került, egy közlemény azzal kapcsolatban: ha valakinek feltűnt, hogy mit keres a hatodik rész vége az oldalsó cikklistában, annak az az oka, hogy szétbontottam fejezetekre a korai részeket, de ami talán fontosabb, hogy most már minden egyes rész cikkében találhattok linkeket az előző és következő fejezetekre, így gyakorlatilag "lapozva" végig lehet olvasni az egészet a legelejétől a jelenlegi legvégéig. Plusz a tartalomjegyzék is kicsit egységesebbé vált végre.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta