Ki van itt?

Oldalainkat 224 vendég és 0 tag böngészi

tf-g2-10Folytatjuk a Transformers G2-es sorozatunkat, ahol úgy egy hónappal ezelőtt abbahagytuk. Bár Jhiaxus támadása némiképp váratlanul érte az Autobotok és Álcák egyesített erőit, Optimusz és Megatron seregei képesek voltak visszaverni az első hullámot. Az Autobot Fővezért azonban a csata hevében is jobban izgatja a Raj, és épp ezért az Álca hadúrral szívesen visszatérne a Csatavilág fedélzetére, hogy megkísérelje a lehetetlent, és felvegye a kapcsolatot Jhiaxusszal, figyelmeztetve őt a mindnyájukra leselkedő veszélyre. Eközben az említett űrhajón Üstökös rekordsebességgel árulja el a második generációs kibertroniak vezetőjét, hogy saját terveit léptesse életbe, amelyben a Teremtő-mátrix is kulcsszerepet kap... A honosításban állandó partnerem most is tyrant volt.

Közlemény!
Végeztem némi hibajavítást két képregényen. Most már nem hibás a Macskanő v3 79. részének első oldala, bekerült az Oz, a nagy varázsló ötödik számába a hiányzó, 12-es oldal.
Kiegészítés:
Jó másfél éves adósságom, de végre elég sok viszontagság után kijavítottam egy hibát a Kingdom Come kötetben. A 189.jpg eddig némi technikai malőr következtében ugyanaz volt, mint a 192. oldal. A 189-es kép most már az, aminek lennie kell. - talgaby

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta