Ki van itt?

Oldalainkat 1427 vendég és 0 tag böngészi

hir-frew-1483Azt hiszem, itt volt már az ideje, hogy a Fantom-vérvonal egyik legérdekesebb szereplője reflektorfénybe kerüljön: ő a címben szereplő Julie Walker.
Röviden úgy lehetne összefoglalni, hogy ő a női Fantom. Kicsit bővebben kifejtve a 17. Fantom ikertestvére, aki néhányszor felöltötte fivére ruháját, mikor az sérülése vagy távolléte folytán nem tudta ellátni a fantomi teendőket.
Julie testvérével együtt Dániában, anyjuk hazájában nevelkedett. Később feleségül ment egy misszionáriushoz, egy bizonyos Paul Colberthez. (Akit, ha jól tudom, csak a skandináv világban neveznek meg, Falknál nem.) Férje halála után Franciaországba utazott, ahol a híres Louis Pasteur tanítványa lett. Visszatérve Bengáliába életét az őserdei törzsek gyógyításának szentelte. Az 1900-as évek elején hunyt el, a 19. Fantom idején.
Ez a rövidke életrajz azonban teljes egészében csak a skandináv történetek esetében állja meg helyét, Falk klasszikusaiban kicsit másképp alakultak a dolgok. (Egyébként, ahogy az a fórumon is olvasható volt, a karakter még a Moonstone kiadót is megihlette.) És hogy hogy jön Julie egyáltalán szóba? Természetesen úgy, hogy ő mai történetünk, a Házaló halál főszereplője, melynek szerzője a női karakterek specialistája, David Bishop, míg rajzolója a fórumon is említett Sal Velluto! Visszajelzéseket ezúttal is várunk a fórumon. Amennyiben szimpatikusnak találjátok Julie-t, elképzelhető, hogy a jövőben is elővesszük, ugyanis akad azért még néhány remek történet, melyben felbukkan. Jó szórakozást!

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta