Ki van itt?

Oldalainkat 207 vendég és 0 tag böngészi

wizard-of-oz-6-hirAz Oz-birodalomba utazó, D.O.R.K.A. fedőnevű, magasan képzett politikai orgyilkos végrehajtotta bűntársaival együtt a feladatát, és különösen kegyetlen kínzások segítségével elpusztította a jelenlegi központi hatalom legnagyobb ellenségének számító G. Ny. Boszorkányt. Az áldozatból szavakkal leírhatatlan kegyetlenségük következtében szó szerint semmi sem maradt, a hozzátartozók még hamvakat sem temethettek el.
Továbbá sikerült teljesíteni a másodlagos küldetést is, amennyiben a G. Ny. Boszorkány irányítása alá tartozó területek összessége az Ozhoz hűséges fél, egy bizonyos B. Favágó fennhatósága alá került. Jelenleg még nem ismeretes, milyen eszközzel sikerült ezt elérni, az viszont biztos, hogy a sajtó manipulálásával azt a látszatot keltették, hogy szabályos választás eredményeként annektálták a fent nevezett területet.
A csapat vezetőjének tapasztalatát és körmönfontságát jelzi, hogy nem sokkal a terv végrehajtása után sikeresen eltűnt társaival együtt minden felderítő elől, egyetlen ismert útvonalon se látták őket megjelenni. Később futottak be jelentések, mely szerint a gyanús tevékenységeik miatt amúgy is szemmel tartott Mezei Pockok klánja segítségükre volt a bujkálásban, bizonyíték azonban még nem került elő. Továbbá sejtéseink szerint a D.O.R.K.A. egység megbízása körüli szokatlan körülmények megerősítették abbéli feltételezéseinket, hogy Oz öngyilkos akciónak szánta az útjukat, és nem rendelkezett a likvidálásért cserébe megígért megfelelő ellenszolgáltatásokkal.
Javasoljuk, hogy továbbra is maradjunk passzív megfigyelőállásban, feltételezésünk szerint ugyanis a D.O.R.K.A. egység Oz felé tart, és eddigi eredményeiket figyelembe véve, miután a megbízójuk láthatóan átejtette őket, előfordulhat, hogy külső közbeavatkozás nélkül elérik a jelenlegi központi rezsim bukását.
Jelentés vége.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta