Ki van itt?

Oldalainkat 542 vendég és 0 tag böngészi

ascension_08_hirSziasztok!

Kiszámíthatatlan megjelenésű, továbbra is még a CO-Mixról (bár akkor még Chosen Ones-nak nevezték) átvett sorozatunk, az Ascension folytatódik ma a nyolcadik számmal, és igen, innen lehet tudni, hogy megint egy lyukat próbálunk betömni a frissítési naptáron, hogy ne egy üres nappal zárjuk a hónapot.
A mostani számban tanúi lehetünk némi tipikusan hollywoodi politikai összeesküvésnek némi ellen-összeesküvéssel fűszerezve, ami a régi hidegháború bevett szokásaihoz hűen ismét csak az oroszok és az amerikaiak között bonyolódik. Bár a bonyodalom talán kicsit erőltetett, mert cselekménytartalma a mostani füzetnek nem sok van, ezért nyújtom most ezt a bevezető szöveget is mindenféle mellékes dolgokkal, de a lényeg, hogy David Finch ezúttal már csak a sztorivezetői posztból dirigálva klisékkel lát ugyan el minket, de legalább még igyekszik fenntartani a feszültséget. Ez sajna a későbbiekben nem nagyon lesz jellemző, szóval addig élvezzük ki, amíg lehet. Mert bár Kendrának és Darknessnek köszönhetően van még tartalékunk a sorozatból, de hogy mik jönnek ezután, az már más kérdés.
Ó, és ehhez kapcsolódóan: ha az utolsó oldalon található nagy felfedezés és az előtte lezajlott jelenet esetleg nem köszönne vissza sehogy sem az eljövendő részekben, az ne lepjen meg nagyon senkit. Előre szóltam.

Plusz!
Mivel holnap Oz lesz, ami azért alapvetően egy gyerekeknek írt történet (hiába állapítottuk meg, hogy tele van politikai leszámolásokkal), amihez továbbra se nagyon illik hangulatban egy teljes univerzum kipusztulásával fenyegető véres, kataklizmatikus összecsapás, így kihasználva a mai frissítés kicsit komorabb hangulatát, ma fejeződik be a Mortal Kombat: Armageddon története, és vele együtt várhatóan olyan két évig a teljes MK-történet itt, a Zsákon... legalábbis ami a fővonalas játékokat illeti. Az előző fejezetben mind a három olvasó ledöbbenhetett azon, ki állt valójában az Armageddon eseményeinek hátterében (legalábbis gondolom, hogy ledöbbent, méghozzá annyira, hogy hozzászólni se tudott a megrökönyödéstől... így gépeljen nektek az ember egy álló órán át egyhuzamban egy leleplező magyarázatot), most pedig kiderül, hogyan végződött a piramisnál kibontakozott küzdelem. És igen, ami itt olvasható, az a hivatalos történet volt, melyet a jövő évben megjelenő Mortal Kombat című játék (igen, ugyanaz a neve a kilencedik résznek, mint az elsőnek, hogy véletlenül se bonyolódjon bele az ember) az eddigi információk alapján majd csak kiegészíteni fog egy másik cselekményvonallal. Jó olvasást hát a befejező, 11.11-es fejezethez. És mielőtt valaki felvetné - amellyel azt feltételezem, valakit érdekel is - jövő héttől jönnek a karakterlapok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta