Ki van itt?

Oldalainkat 559 vendég és 0 tag böngészi

Sziasztok!

Valószínűleg már rájöttetek, hogy mit is takar a cím, de azért megerősítem, hogy ma a World of Warcraft tizenkettedik fejezete kerül terítékre.

Végre elérkezett, amit sokan régóta vártok: Lo'gosh és csapata Viharváradra érkezik, hogy szembenézzen a bábkirállyal és az őt háttérből mozgató erővel. Hőseink végre megütközhetnek a bitorlóval, miközben fény derül a fekete sárkány valódi kilétére, aki - a Warcraft-univerzum ismerői valószínűleg tudják - egy igen illusztris személyiség, és akinek álcáján a szemfülesebb olvasók valószínűleg már rég keresztülláttak. Azonban nem kell aggódni, hisz a történet itt még messze nem ér véget, nem csak azért, mert a végső leszámolásra nem e füzet lepjain kerül sor, hanem azért sem, mert hamarosan belevágunk a második felvonásba is, mely neves vendégek egész hadát mozgatja majd meg, miközben a Lángoló Légió újabb Azeroth elleni terveit próbálják majd meghiúsítani. De a jelenre visszakanyarodva, a magyar változatot ismét én készítettem, míg a borító szokás szerint beigli69 munkája.

Emellett pedig ma is frissült az Azeroth történelmével foglalkozó rovatom, ezúttal a Második Háború végnapjairól és a Lángoló Légió azt követő machinációiról ejtünk majd szót. Jó szórakozást!

world-of-warcraft-12-cikk

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta