Ki van itt?

Oldalainkat 694 vendég és 0 tag böngészi

ann-conq-starlord-3-hirCsillagúr és csapata céltalanul csatorásznak a csatornákban csúf csótányok közt a csalfa replikátorüzem után caplatva annak cseles szabotálásának célzatával.
Említettem már valaha, hogy szeretem az alliterációkat?
Szóval igen. Miután a csapat némi röpke összetűzést követően elvesztette két tagját és megállapította, hogy még mindig nem igazán komálják az annihilációs hullám rovarkatonáit, akik mellesleg továbbra sem az éles eszükről híresek, kicsit elveszetten próbálják teljesíteni a küldetésüket. Ugyanis továbbra sincs lövésük sem, merre keressék a Falanx gyártótelepét, de szerencsére ekkor támad egy remek ötletük.
Legalábbis a csapat nagy része szerint remek ötlet, Csillagúr szerint, akinek a terv részeként el kellene vegyülnie a lakosság között, miközben szupertitkos információkat szed le egy nyilvános terminálról, már kevésbé. Pedig ez még a könnyebbik rész. Az, ami a csapatra nem sokkal azután vár, hogy kinyerték a katonai hálózatból a kívánt adatokat, a nehezebbik. Hogy pontosan mi az, a továbbra is barbar által beírt Megsemmisülés: A Hódítás - Csillagúr harmadik számából kiderül.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta