Ki van itt?

Oldalainkat 1837 vendég és 1 tag böngészi

  • Zotyababy

catwoman-v3-79-hirSziasztok!

Kedvenc macskaszabású jelmezes hősnőnk némi viszontagságokat követően visszatér városába, ahol vitéz segítője verekedésbe keveredik egy veszekedett ellennel.
Eme eszperentés alliteráció Macskanő Földre, azon belül is otthonába, Gothambe való érkezését volt hivatott felvezetni.
Selina tehát itt van, és hamar kiderül, hogy a macska nem elefánt vagy aranyhal, elég jó emlékezőtehetséggel bír, és egész gyorsan visszatér ahhoz az elfoglaltságához, amivel épp akkor foglalatoskodott volna, amikor álnok módon mindenféle távoli bolygóra teleportálták. Név szerint a kreatívan csak Tolvajnak nevezett tolvaj elfogásához.
Ebben segítségére lesz régi ismerőse, Slam Bradley is, akinek nemrég sikerült Repró segítségével nyomra akadnia, már amennyiben Repró másolatainak öklét nyomnak tekintjük. Még mázli, hogy felbukkan Macskanő, aki megmutatja nekünk, hogyan kell egy szál magunkban a Bruce Lee-effektus használata nélkül legyőzni három tucat ellenfelet. Sőt, azt is, mik a leghatásosabb vallatómódszerek.
És hogy mi a célja mindezzel? Nos, Selina szokása szerint csavar néhányat a tervein, hogy ezzel kihasználja mások naivitását vagy inkább ostobaságát, ám a következő számban már érthetőbb lesz, mi szükség volt a hetvenkilencedik füzetben látott színjátékra. Azt a két hét várakozást meg reméljük, minden olvasónk kibírja.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Atom feed | HálóZsák képregények | 2003 óta